ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

Δώνης: «Παίζαμε με εννέα παίκτες στα τελευταία είκοσι λεπτά…»

Οι δηλώσεις του Γιώργου Δώνη στη συνέντευξη Τύπου μετά την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη.

Δώνης: «Παίζαμε με εννέα παίκτες στα τελευταία είκοσι λεπτά...»

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιώργος Δώνης στη συνέντευξη Τύπου μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό:

Για το ματς: «Πριν αρχίσω θέλω να ευχηθώ περαστικά στον άνθρωπο που είχε πρόβλημα στην εξέδρα και ελπίζω να είναι καλά. Όχι δεν κάνω κανένα σχόλιο για την διαιτησία. Το ποδόσφαιρο είναι ένα ματς που δεν μπορείς να μιλάς για δικαιοσύνη αλλά αποτελεσματικότητα. Έβλεπα το ματς με την ΑΕΚ με τις φάσεις που είχε και έχασε στο τέλος.

Για το τι θα κρατήσει ο Παναθηναϊκός: «Το μόνο που μπορούμε να κρατήσουμε είναι η μαχητικότητά μας και η οργάνωση του παιχνιδιού. Από τότε που θυμάμαι την ομάδα είναι το χειρότερο ματς με την μπάλα στα πόδια. Δεν μπορώ να βρω έναν διακριθέντα. Με στεναχώρησαν πολύ οι παίκτες μου. Μέσα από αυτά τα ματς μπορούν να εξελιχθούν οι παίκτες και να παίρνουν πράγματα».

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.759 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για την ισοφάριση του Ολυμπιακού: «Φτάσαμε κοντά στο να κερδίσουμε και ενώ ο Ολυμπιακός ήταν ανώτερος. Κρατάμε ότι παρά την πίεση στο τέλος κρατήσαμε το αποτέλεσμα».

Για τον Διούδη και τον Κότσαρη: «Έχει διάσειση ο Διούδης. Είναι στο νοσοκομείο. Είχε και αιμόπτυση. Δεν ξέρω πόσο θα μείνει μέσα. Πάνω απ’ όλα είναι η ζωή ενός ανθρώπου. Το ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα. Όλοι οι παίκτες πρέπει να είναι σε ετοιμότητα. Όλα τα παιδιά δουλεύουν πολύ καλά και σκληρά. Δεν είχε μόνο επεμβάσεις αλλά είχε και σιγουριά και ενέπνεε εμπιστοσύνη».

Για την κυκλοφορία της μπάλας: «Με αντιπάλους πιο καλούς από εμάς δυσκολευόμαστε να κυκλοφορήσουμε την μπάλα. Είναι δύσκολο να κυκλοφορήσεις την μπάλα με την πίεση. Ο ΠΑΟΚ σε σχέση με πέρυσι είναι η πιο έτοιμη ομάδα από όλες. Η ΑΕΚ προέρχεται από πρωτάθλημα. Ο Ολυμπιακός έχει ένα πολύ ενδιαφέρον πρότζεκτ και προσπαθεί μετά από χρονιές που δεν ήταν οι καλύτερες. Γενικώς αυτά τα πρότζεκτ τα νέα θέλουν υπομονή, στήριξη και συμπαράσταση».

Για την πίεση στο τέλος: «Ήταν πρόβλημα τα τελευταία 20 λεπτά γιατί παίζαμε με 9. Ο Μουνιέ γύρισε ο αστράγαλός του και δεν μπορούσε να περπατήσει. Ο Μακέντα είχε σφίξιμο και κράμπες. Παίζαμε με παίκτες λιγότερους στο τελευταίο 20λεπτο».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.