ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μακέντα: «Χάσαμε την ευκαιρία για μια σπουδαία νίκη»

Οι δηλώσεις του Φεντερίκο Μακέντα για το ισόπαλο αποτέλεσμα στο ντέρμπι του Φαλήρου.

Μακέντα: «Χάσαμε την ευκαιρία για μια σπουδαία νίκη»

Αναλυτικά όσα είπε ο Μακέντα:

«Στο πρώτο ημίχρονο δεν παίξαμε καλά. Στο δεύτερο παίξαμε καλύτερα. Υπήρχε πολύ πίεση. Το γεγονός ότι δεν κερδίσαμε το παιχνίδι στα τελευταία δύο λεπτά είναι απογοητευτικό, αφού είχαμε την ευκαιρία για μια σπουδαία νίκη. Μπορούσαμε να είχαμε βάλει και δεύτερο γκολ.Ωστόσο, δεν ήταν κακό το αποτέλεσμα με βάση τον τρόπο που παίξαμε. Πρέπει να προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε στη συνέχεια».

Για τις εντυπώσεις του σχετικά με το ματς: «Έγιναν πολλές μονομαχίες. Δεν ήταν εύκολο ματς. Αν δεν έχεις ευκαιρίες να σκοράρεις, πρέπει να κάνεις κάτι διαφορετικό για την ομάδα σου κι αυτό προσπάθησα. Ελπίζω στα επόμενα παιχνίδια να επιστρέψω στο σκοράρισμα, γιατί το χρειάζεται κι αυτό η ομάδα μου».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.