ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Κάτσε: «Μπάλα παίζουν οι ομάδες, όχι τα λεφτά – Περαστικά στον Σωκράτη»

Ο Εργκούς Κάτσε μίλησε για το αποτέλεσμα του ντέρμπι και στάθηκε στη φάση του τραυματισμού του Σωκράτη Διούδη.

Κάτσε: «Μπάλα παίζουν οι ομάδες, όχι τα λεφτά - Περαστικά στον Σωκράτη»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Εργκούς Κάτσε:

Για το ματς: «Θα ήμουν πιο χαρούμενος αν είχαμε νικήσει σήμερα. Δεν ήμασταν καλοί και δεν κάναμε αυτό που δείξαμε στα προηγούμενα ματς. Παίξαμε με μαχητικότητα αλλά το σκορ είναι δίκαιο γιατί ο Ολυμπιακός μας πίεσε στο τέλος και είχε πολλές φάσεις», είπε αρχικά ο Κάτσε.

Για τον τραυματισμό του Διούδη: «Περαστικά στον Σωκράτη. Το πιο σημαντικό για εμάς είναι να γίνει καλά. Σοκαρίστηκα έτσι όπως είδα τη φάση. Μακάρι να γίνει σύντομα καλά. Όταν βλέπεις τον συμπαίκτη σου να πέφτει κάτω και να βρίσκεται σε αυτή την κατάσταση σοκάρεσαι».

Για την εμφάνιση της ομάδας: «Κάναμε κάποιες φάσεις αλλά κάναμε και πολλά λάθη. Πρώτη φορά κάναμε τόσα λάθη. Ειδικά όταν είχαμε την μπάλα. Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο με βάση τις φάσεις του Ολυμπιακού και το δοκάρι που είχε. Είναι κρίμα όμως που δεν νικήσαμε γιατί παλέψαμε μέχρι το τέλος και τελικά, δεχθήκαμε το γκολ στο 95′. Στο ποδόσφαιρο παίζουν μπάλα οι ομάδες και όχι τα λεφτά. Είμαστε μια πολύ καλή ομάδα και αν δεν είχαμε το -6 θα ήμασταν ακόμα πιο ψηλα».

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 86.172 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...