ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Συνεχίζουν ακάθεκτα τα φίνα κορίτσια του μπάσκετ!

Τεράστια νίκη για το γυναικείο τμήμα μπάσκετ του Παναθηναϊκού μέσα στον Αγιο Δημήτριο.

Συνεχίζουν ακάθεκτα τα φίνα κορίτσια του μπάσκετ!

Τεράστια νίκη για το γυναικείο τμήμα μπάσκετ του Παναθηναϊκού μέσα στον Αγιο Δημήτριο επί του τοπικού Κρόνου με 51-65 που διατηρεί το «τριφύλλι» στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Πρόκειται για ένα σημαντικό διπλό στην έδρα ενός αντιπάλου που θα διεκδικήσει την άνοδο στα «μεγάλα σαλόνια» και χαροποίησε τους 50 φίλους του «τριφυλλιού» που βρέθηκαν στο γήπεδο.

Στην πρώτη περίοδο το «τριφύλλι» είχε επιθετικά προβλήματα και δεν έβρισκε εύκολα τον δρόμο προς το καλάθι. Νευρικότητα και λάθη έφεραν πίσω τις «πράσινες» με 17-13.

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 1.817 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στη δεύτερη περίοδο ο ΠΑΟ κατάφερε και ξεκλείδωσε την αντίπαλη άμυνα ωστόσο στη συνέχεια αντιμετώπισε προβλήματα στην άμυνα με αποτέλεσμα να μείνει πίσω στο ημίχρονο με 37-32.

Σε ότι αφορά την τρίτη περίοδο ο Παναθηναϊκός κατάφερε και γύρισε το ματς με ψυχή και συνεχείς αλλαγές από τον πάγκο και κατάφερε και πήρε προβάδισμα μετά από ώρα (44-45) δύο λεπτά πριν τη λήξη της περιόδου, για να λήξει τελικά με 44-47.

Στην τέταρτη περίοδο οι «πράσινες» διαφύλαξαν τη διαφορά και κατάφεραν να την αυξήσουν φτάνοντας σε μια σημαντική νίκη με 51-65.

Αναλυτικά τα δεκάλεπτα του αγώνα: 17-13, 37-32, 44-47, 51-65

Σε δήλωση της στο www.panathinaikos1908.gr η Σοφία Σιγάλα ανέφερε «Πετύχαμε μια πολύ σημαντική νίκη κόντρα σε έναν δυνατό αντίπαλο και θέλω να δώσω συγχαρητήρια και στα κορίτσια του Κρόνου.

Στην αρχή του ματς δυσκολευτήκαμε αρκετά ωστόσο στη συνέχεια βελτιωθήκαμε αισθητά, παίξαμε καλή άμυνα, βάλαμε τα σουτ και φτάσαμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα».

Κρόνος (Νανάκος): Μποσγανά 9 (2), Βλάνη 1, Κήτσιου, Ρούτση, Βιντζηλαίου 17, Τσιχλάκη 4, Πανταζή 7, Γκέργκι, Γασπαράτου 9, Ζουρτσάνου, Αναστασοπούλου 4

Παναθηναϊκός (Καντζιλιέρης): Ακρίβου, Μούλη 2, Κοίλια Π. 6 (2), Κοίλια Ν., Καλαμπάκου 6 (1), Ευαγγελάτου, Αρβανίτη 4, Σλούκα 13 (1), Μούτσα 2, Μαυράκη, Εζέτζα 20, Σιγάλα 12.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.