ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΘΕΜΑ

Και τώρα… η συνέχεια: Το «πράσινο» πρόγραμμα μέχρι το φινάλε του πρώτου γύρου

Ποιες ομάδες θα αντιμετωπίσει ο Παναθηναϊκός μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος της Super League.

Και τώρα... η συνέχεια: Το «πράσινο» πρόγραμμα μέχρι το φινάλε του πρώτου γύρου

Ο Παναθηναϊκός έβγαλε σχεδόν αλώβητος την τριάδα των δύσκολων ντέρμπι, μένοντας ακόμη και με την… πικρία για το γεγονός ότι χάθηκε η ευκαιρία για νίκη, στο ματς με την ΑΕΚ όπου η ομάδα του Δώνη δεν κατάφερε να σκοράρει αλλά και στο χθεσινό ντέρμπι του Φαλήρου, όπου κρατούσε το διπλό μέχρι το 95ο λεπτό.

Ό,τι έγινε, έγινε όμως και πλέον ο Παναθηναϊκός καλείται να προχωρήσει και να συνεχίσει με το ίδιο πάθος και μαχητικότητα στα εναπομείναντα ματς μέχρι το τέλος του 2018 και συνάμα του πρώτου γύρου της Super League. Στο γήπεδο, η ομάδα του Δώνη έχει καλύτερη συγκομιδή από τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ, με 6 νίκες, 3 ισοπαλίες και 1 ήττα, αλλά στον πίνακα εμφανίζεται 6ος με 15 βαθμούς, ελέω του -6 που είχε «φορτωθεί» στις «πλάτες» των «πρασίνων» από την αρχή της σεζόν.

Και τώρα… οι παίκτες του Δώνη είναι έτοιμοι για τη συνέχεια, έχοντας πάρει τις εμπειρίες που χρειάζονταν μέσα από μια δύσκολη διαδικασία τριών ντέρμπι, δύο εξ αυτών εκτός έδρας, σε γήπεδα όπως η Τούμπα και το Καραϊσκάκη. Όσο για το τι ακολουθεί;…

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.335 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μετά τη διακοπή, ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί τον Απόλλωνα Σμύρνης στο ΟΑΚΑ και στη συνέχεια θα δώσει δύο σερί εκτός έδρας αναμετρήσεις, στο Κλεάνθης Βικελίδης απέναντι στον Άρη, αλλά και στο Γεντί Κουλέ με αντίπαλο τον ΟΦΗ. Στη συνέχεια, θα φιλοξενήσει τον δυνατό και φέτος Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ, με τον πρώτο γύρο να κλείνει στο Αγρίνιο και στο ματς με τον Παναιτωλικό.

Συνοπτικά:

Παναθηναϊκός – Απόλλων Σμύρνης Άρης – Παναθηναϊκός ΟΦΗ – Παναθηναϊκός Παναθηναϊκός – Ατρόμητος Παναιτωλικός – Παναθηναϊκός

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.