ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Νέα προσθήκη στην «πράσινη» λίστα των σκόρερ

Εννιά πλέον οι σκόρερ του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα.

Νέα προσθήκη στην «πράσινη» λίστα των σκόρερ

Ο Εργκούς Κάτσε πέτυχε το γκολ της αγωνιστικής και σίγουρα ένα από τα καλύτερα γκολ του φετινού πρωταθλήματος, νικώντας τον Σα με ένα φοβερό τελείωμα εκτός περιοχής στο 61ο λεπτό του ντέρμπι.

Ο Αλβανός μέσος σημείωσε το πρώτο του γκολ στη φετινή σεζόν με το τριφύλλι και παράλληλα έγινε ο ένατος παίκτης του Παναθηναϊκού που σκοράρει στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο Κάτσε πέτυχε το 15ο φετινό γκολ της ομάδας στο πρωτάθλημα και πήρε θέση δίπλα στους Γιόχανσον (3), Χατζηθεοδωρίδη (2), Μακέντα (2), Χατζηγιοβάνη (2), Μπουζούκη (2), Εμμανουηλίδη (1), Καμπετσή (1) και Κουρμπέλη (1).

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 36.768 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.