ΚΛΕΙΣΙΜΟ
BASKET LEAGUE

Εγχώριο τεστ ετοιμότητας πριν από τη νέα μάχη!

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ δοκιμάζεται σήμερα στην έδρα του Πανιωνίου (17:00) και θέλει για πολλούς λόγους τη νίκη πριν από τη μάχη με την Εφές στην Τουρκία.

Εγχώριο τεστ ετοιμότητας πριν από τη νέα μάχη!

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο την περασμένη εβδομάδα, επικρατώντας του Ολυμπιακού στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ, σε μια πολλαπλής σημασίας νίκη, η οποία έδωσε στους παίκτες του Πασκουάλ αγωνιστικά και κυρίως ψυχολογικά οφέλη.

Πλέον, οι «πράσινοι» καλούνται να κάνουν ένα μίνι… διάλειμμα από την Euroleague, επιστρέφοντας στις εγχώριες αναμετρήσεις.

Σήμερα το απόγευμα, οι πρωταθλητές Ελλάδος αντιμετωπίζουν τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη (17:00) και θέλουν να συνεχίσουν το νικηφόρο σερί τους στη διοργάνωση, κάνοντας παράλληλα και προετοιμασία για το σημαντικό παιχνίδι που ακολουθεί, κόντρα στην ανεβασμένη Εφές στην Πόλη.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 47.817 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.