ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Άδειασε» ξανά το Κορωπί: Ποιοι θα λείψουν τις επόμενες ημέρες

Μια ενδεκάδα ποδοσφαιριστών στέλνει ο Παναθηναϊκός στα κλιμάκια της Εθνικής ομάδας.

«Άδειασε» ξανά το Κορωπί: Ποιοι θα λείψουν τις επόμενες ημέρες

Οι «πράσινοι» επέστρεψαν σήμερα στο Κορωπί για προπόνηση, λίγες ώρες μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Στην σημερινή προπόνηση απείχαν οι τραυματίες Διούδης – Μουνιέ, αλλά και μία… γεμάτη ενδεκάδα πράσινων, οι οποίοι ενσωματώθηκαν στα κλιμάκια της Εθνικής ομάδας.

Η ενδεκάδα των «πράσινων» διεθνών

Ο Κουρμπέλης μπήκε στην αποστολή της Ανδρών για τα ματς με την Φινλανδία (15/11) και την Εσθονία (18/11) για την πέμπτη και την έκτη αγωνιστική του Nations League, ενώ ο Κάτσε αναχώρησε για να βρει τους υπόλοιπους εκλεκτούς της Εθνικής Αλβανίας

Παράλληλα, οι Κότσαρης, Μαυρομμάτης, Στάικος, Μπουζούκης, Καμπετσής, Χατζηθεοδωρίδης και Χατζηγιοβάνης ενσωματώθηκαν στην αποστολή της Ελπίδων για τα κρίσιμα παιχνίδια με την Αυστρία σε Τούμπα και St. Polten (16 και 20/11), στο πλαίσιο των μπαράζ για την πρόκριση στα τελικά του Euro.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.697 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Tέλος, οι Εμμανουηλίδης και Χριστογεώργος ενσωματώθηκαν στην Εθνική Νέων για τις υποχρεώσεις της στον 13ο όμιλο της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2019.

Επιστροφή την Τετάρτη

Στα της προπόνησης, κανονικό πρόγραμμα ακολούθησαν όσοι δεν αγωνίστηκαν στο χθεσινό παιχνίδι του Φαλήρου. Το νέο ραντεβού στο Κορωπί δόθηκε για την Τετάρτη, καθώς αύριο οι «πράσινοι» έχουν ρεπό.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.