ΚΛΕΙΣΙΜΟ
BASKET LEAGUE

Πανιώνιος-Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ 67-88: Πάει… άνετος στην Πόλη

Πανιώνιος-Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ 67-88: Ο Τσάβι Πασκουάλ χρησιμοποίησε όλους τους παίκτες, παίρνοντας αρκετά στοιχεία από πολλούς (Λάνγκφορντ, Παππάς, Τόμας, Καλάθης, Βουγιούκας διψήφιοι) και το τριφύλλι είχε ένα άνετο απόγευμα στη Νέα Σμύρνη, πριν από το ματς με την Εφές στην Πόλη. Ανησυχία για Γκιστ, ο οποίος αποχώρησε κουτσαίνοντας στο φινάλε.

Πανιώνιος-Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ 67-88: Πάει... άνετος στην Πόλη

Πανιώνιος-Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ 67-88: Ο Τσάβι Πασκουάλ χρησιμοποίησε όλους τους παίκτες, παίρνοντας αρκετά στοιχεία από πολλούς (Λάνγκφορντ, Παππάς, Τόμας, Καλάθης, Βουγιούκας διψήφιοι) και το τριφύλλι είχε ένα άνετο απόγευμα στη Νέα Σμύρνη, πριν από το ματς με την Εφές στην Πόλη.

Στους 12 πόντους οι Λάνγκφορντ και Βουγιούκας, 11 πόντους ο Παππάς, από 10 οι Καλάθης και Βουγιούκας. Ανησυχία για Γκιστ, ο οποίος αποχώρησε κουτσαίνοντας προς τον πάγκο στα τελευταία λεπτά του ματς.

Το ματς

Η ενέργεια δεν έλειπε για τον Παναθηναϊκό, παρά το γεγονός πως η ομάδα προερχόταν από ντέρμπι υψηλών ρυθμών. Οι «πράσινοι» με όπλο τον Ντεσόν Τόμας και τον Κιθ Λάνγκφορντ, πήραν από την αρχή προβάδισμα κόντρα στους γηπεδούχους και έκλεισαν το πρώτο δεκαλέπτο στο +8 (20-28), με τον Πασκουάλ να ανοίγει από νωρίς το ροτέισον. Στη συνέχεια, ανέλαβε δράση ο Παππάς, μπαίνοντας «καυτός» με 3/3 τρίποντα στο δεύτερο δεκάλεπτο, αλλά και ο Θανάσης, που προσέφεραν σκορ, θέαμα και διαφορά 13 πόντων, προτού μειώσει ο Ντόρσεϊ στον δρόμο για την ανάπαυλα (37-48).

Θορυβώδες χτύπημα Γιαννακόπουλου για Ναν!
Θορυβώδες χτύπημα Γιαννακόπουλου για Ναν! 25.535 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Παναθηναϊκός έγινε πιο… τυπικός στην άμυνά του στο δεύτερο μέρος, δίχως να λησμονεί το σκοράρισμα. Αυτή τη φορά, δίπλα στον Λάνγκφορντ προστέθηκε και ο Βουγιούκας, που έκανε ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία του στη ρακέτα, βοηθώντας έτσι στο να έρθει το +15 του τρίτου δεκαλέπτου (51-66). Τα πράγματα δεν άλλαξαν ούτε στην τελευταία περίοδο, με το τριφύλλι να μην χάνει λεπτό τη συγκέντρωσή του, ούτε και τον έλεγχο, με τον Πανιώνιο να δίνει τη δική του μάχη, ώστε να κλείσει το ματς με διαφορά κάτω από τους 20 πόντους, δίχως να τα καταφέρει (67-88)

Τα δεκάλεπτα: 20-28, 37-48, 51-66, 67-88

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...