ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Πασκουάλ: “Τρομερό το ρόστερ της Εφές”

Για τη νίκη επί του Πανιωνίου, αλλά και για τη συνέχεια, αρχής γενομένης από το παιχνίδι με την Εφές μίλησε ο Τσάβι Πασκουάλ.

Πασκουάλ:

Για τη νίκη επί του Πανιωνίου, αλλά και για τη συνέχεια, αρχής γενομένης από το παιχνίδι με την Εφές μίλησε ο Τσάβι Πασκουάλ.

Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου της αναμέτρησης της 5ης αγωνιστικής της Basket League ο Καταλανός είπε: «Έπρεπε να έχουμε συγκέντρωση για 40′ και να πάμε βήμα – βήμα. Κάναμε κάποια λάθη στο τρανζίσιον στα πρώτα λεπτά. Γι’ αυτό δεν βρήκαμε τρόπο να πάρουμε μεγαλύτερο προβάδσιμα. Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε καλύτερη άμυνα, αλλά χάσαμε ελεύθερα σουτ στο τρίτο δεκάλεπτο. Το ματς ήταν συνεχώς στους 10-15 πόντους, πάνω – κάτω. Στο τέλος το “κλείσαμε”, ανοίγοντας τη διαφορά» .

Για τη συνέχεια τόνισε: «Έχουμε μπροστά μας τέσσερα δύσκολα ματς στη σειρά με την Εφές, τον Ολυμπιακό, την Μπαρτσελόνα και την Μπασκόνια. Πρέπει να πάμε παιχνίδι – παιχνίδι. Ξέρουμε πως αυτή τη σεζόν η Εφές έχει τρομερό ρόστερ και πολλές επιλογές. Πρέπει να προετοιμαστούμε καλά για παίκτες όπως ο Μίσιτς, που παίζει καλά φέτος, ο Μοερμάν, ο Άντερσον, ο Μπομπουά και ο Σιμόν. Είναι απίστευτο το ρόστερ της».

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 46.182 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.