ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κάτσε: «Εκεί φάνηκε ο χαρακτήρας της ομάδας στο ντέρμπι»

Ο Εργκούς Κάτσε μίλησε για την απόδοση του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι του Φαλήρου και τον σοκαριστικό τραυματισμό του Διούδη.

Κάτσε: «Εκεί φάνηκε ο χαρακτήρας της ομάδας στο ντέρμπι»

Δηλώσεις στην εφημερίδα «Έθνος» έκανε ο Εργκούς Κάτσε, ο οποίος σχολίασε την ψυχή και τη μαχητικότητα που έβγαλαν στο Καραϊσκάκη οι πράσινοι, αλλά και τα όσα ένιωσε βλέποντας τον σοκαριστικό τραυματισμό του Διούδη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κάτσε:

Για τον Διούδη: «Σοκαρίστηκα με τον Σωκράτη έτσι όπως τον είδα να πέφτει κάτω. Είχε ένα τεράστιο καρούμπαλο στο κεφάλι. Στην αρχή δεν κουνιόταν, όμως μετά έδειχνε καλύτερα. Να γίνει γρήγορα καλά. Τίποτε άλλο».

Για το παιχνίδι: «Θα ήθελα να έχουμε νικήσει. Πιεστήκαμε πολύ από τον Ολυμπιακό στο δεύτερο ημίχρονο, δεν κρατήσαμε πολύ την μπάλα. Σε άλλα ματς παίξαμε πολύ καλύτερα, όμως είχαμε καρδιά στο γήπεδο και πολεμήσαμε ως το τέλος. Και αυτό δείχνει τον χαρακτήρα της ομάδας. Πιστεύω ότι στον Β΄ γύρο θα είμαστε πολύ καλύτεροι στα ντέρμπι».

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 70.819 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...