ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ξεπέρασε Διαμαντίδη και… βλέπει Γκάλη ο Καλάθης

Όλο κι ανεβαίνει ο Νικ Καλάθης στη σχετική λίστα. Η αναφορά του ΕΣΑΚΕ.

Ξεπέρασε Διαμαντίδη και... βλέπει Γκάλη ο Καλάθης

Ο Νικ Καλάθης ξεπέρασε τον Δημήτρη Διαμαντίδη στη λίστα με τα εύστοχα δίποντα στο ελληνικό πρωτάθλημα και πλέον… κυνηγάει τον Αντώνη Φώτση και τον Νίκο Γκαλη.

Όπως αναφέρει ο ΕΣΑΚΕ:

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης αποσύρθηκε πριν από 2,5 χρόνια από τα παρκέ όμως τα επιτεύγματα του, τον τοποθέτησαν ψηλά σε πολλές στατιστικές λίστες τόσο της Betshop Basket League όσο και του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ. Ο Νικ Καλάθης τον ξεπέρασε σε μία από αυτές μέσα από το σημερινό παιχνίδι με τον Πανιώνιο.

Πρόβλημα με Χεζόνια!
Πρόβλημα με Χεζόνια! 6.380 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο διεθνής γκαρντ ευστόχησε σε τρία από τα πέντε σουτ δύο πόντων που επιχείρησε και με αυτά έφτασε τα 531 με την πράσινη φανέλα για να γίνει ο 8ος της σχετικής λίστας αφού άφησε πίσω του τον «3D» που παίζοντας με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ από το 2004 ως το 2016, είχε 529.

Ο Καλάθης πολύ σύντομα θα βρεθεί στην 6η θέση αυτής της λίστας αφού μπροστά του βρίσκονται ο Αντώνης Φώτσης με 532 και ο Νίκος Γκάλης με 537 εύστοχα δίποντα.

Ακόμη σήμερα, κλέβοντας μία φορά την μπάλα, ο Καλάθης έγινε ο 19ος της αντίστοιχης λίστας στην ιστορία του επαγγελματικού Πρωταθλήματος. Έφτασε τα 289 κλεψίματα και ξεπέρασε τον Νίκο Μπάρλο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...