Ο σοκαριστικός τραυματισμός του Σωκράτη Διούδη ανάγκασε τον Γιώργο Δώνη να σηκώσει για ζέσταμα τον δεύτερο γκολκίπερ της ομάδας, Κώστα Κότσαρη, ο οποίος μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και έδειξε πανέτοιμος, πραγματοποιώντας εξαιρετικές επεμβάσεις, τόσο πριν, όσο και μετά την ισοφάριση από πλευράς Ολυμπιακού.

Ο Κότσαρης έγινε ο 23ος ποδοσφαιριστής που λαμβάνει χρόνο συμμετοχής στο φετινό πρωτάθλημα με το τριφύλλι, δείγμα της νοοτροπίας που έχει ο Έλληνας τεχνικός σχετικά με τη διαχείριση του ρόστερ.

Για τον Δώνη, όλοι οι ποδοσφαιριστές που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο τριφύλλι και είναι καλά, πρέπει να είναι ετοιμοπόλεμοι ανά πάσα στιγμή για να βοηθήσουν την ομάδα όποτε και όπου χρειαστεί… όπως φάνηκε και στην περίπτωση του Κότσαρη.

Άλλωστε, στο Κορωπί, το τεχνικό επιτελείο του τριφυλλιού δίνει ιδιαίτερη σημασία στον τομέα της προετοιμασίας των παικτών, ώστε εκείνοι που έρχονται από τον πάγκο ή δεν έχουν αρκετό χρόνο συμμετοχής να μπαίνουν… έτοιμοι στο γήπεδο, όταν κληθούν από τις περιστάσεις.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου