ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μπαλμπάι: «Ο Παναθηναϊκός παλεύει για 40 λεπτά»

Οι δηλώσεις του Ντόγκους Μπαλμπάι για το επικείμενο ματς της Εφές με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ.

Μπαλμπάι: «Ο Παναθηναϊκός παλεύει για 40 λεπτά»

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο παίκτης της Εφές, Ντόγκους Μπαλμπάι, για το επικείμενο ματς με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ στην Τουρκία:

«Έρχεται με καλή ψυχολογία αφού νίκησε τον Ολυμπιακό. Πρόκειται για μία ομάδα με πολλές εναλλακτικές λύσεις και παλεύει κάθε φορά και στα 40 λεπτά. Θέλουμε να προετοιμαστούμε όσο καλύτερα μπορούμε και να παίξουμε καλά για να ικανοποιήσουμε το κοινό μας. Απέναντι σε έναν τόσο εμπορικό αντίπαλο, λογικά θα είναι γεμάτο το γήπεδο και θέλουμε να πανηγυρίσουμε τη νίκη στην έδρα μας»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.