ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Διαψεύδει τα σενάρια που τον θέλουν υποψήφιο δήμαρχο Aθηναίων ο Αλβέρτης

Ο Φραγκίσκος Αλβέρτης τοποθετήθηκε άμεσα σχετικά με τη φήμη που είδε το φως της δημοσιότητας.

Διαψεύδει τα σενάρια που τον θέλουν υποψήφιο δήμαρχο Aθηναίων ο Αλβέρτης

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Φραγκίσκος Αλβέρτης φερόταν ως ο εκλεκτός υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ για τον Δήμο Αθηναίων, κάτι το οποίο διαψεύστηκε άμεσα από τον παλαίμαχο καλαθοσφαιριστή του Παναθηναϊκού.

Ο Φραγκίσκος Αλβέρτης ξεκαθάρισε ότι δεν υπήρξε από πλευράς του καμία επαφή με κανέναν πολιτικό φορέα για τον Δήμο της Αθήνας, διαψεύδοντας τα σενάρια που τον ήθελαν ως τον άνθρωπο που θα τοποθετούσε ο ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στον Κώστα Μπακογιάννη, όσον αφορά την δημαρχία της Αθήνας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ