ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Green Legends #107: Γιώργος Ιωαννίδης

Στο πλαίσιο των 110 χρόνων από την ίδρυση του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου, ο Σύλλογος έφτιαξε ένα Top110 αθλητών-τριών του, βάσει των επιτυχιών τους.

Green Legends #107: Γιώργος Ιωαννίδης

Σε αυτή τη λίστα υπάρχουν αθλητές από ατομικά σπορ και η κατάταξη τους είναι με κριτήριο τις μεγάλες στιγμές τους, ενώ ήταν στο δυναμικό του «τριφυλλιού».

Στην 107η θέση βρίσκεται ο άλλοτε πυγμάχος του «τριφυλλιού» Γιώργος Ιωαννίδης  ο οποίος έχει αρκετές επιτυχίες με το «τριφύλλι« στο στήθος.

Μία από τις μεγάλες του στιγμές  με τον Σύλλογο ήταν η κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στους Βαλκανικούς αγώνες του 1990 στην κατηγορία των 75 κιλών που το έδωσε και το…εισιτήριο για την λίστα των Green Legends.

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 1.697 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Ιωαννίδης απέδειξε την ανωτερότητα του στα βαλκάνια ενώ υπενθυμίζεται ότι δύο χρόνια νωρίτερα συμμετείχε στους ολυμπιακούς αγώνες του 1988 στη Σεούλ καταλαμβάνοντας την 17η θέση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ιωαννίδης ήταν πρωταθλητής Ελλάδας 7 φορές και συνολικά μέτρησε 57 νίκες και μόλις 4 ήττες ενώ κατέκτησε και τέσσερα κύπελλα Ακρόπολις.

108) Μιχάλης Λουκά -σφαιροβολία

109)  Γιάννης Μπαρλής -σφυροβολία

110) Ελβίρα Ευσταθίου-κολύμβηση

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.