Ετοιμοι να δώσουν ξανά δυναμικό «παρών» στο κλειστό του ΟΑΚΑ είναι οι φίλοι του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, την Κυριακή.

Μετά τη νίκη στην Ευρωλίγκα την Παρασκευή και την εντυπωσιακή ατμόσφαιρα από 18.000 οπαδούς της ομάδας, το ΟΑΚΑ αναμένεται να πρασινίσει ξανά και να γεμίσει από τον κόσμο που θα ζητήσει ξανά τη νίκη επί των ερυθρόλευκων, αυτή τη φορά για το πρωτάθλημα.

Θυμίζουμε ότι τα εισιτήρια κυκλοφόρησαν. Η ανακοίνωση της ΚΑΕ είναι η εξής:

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ενημερώνει τους φιλάθλους της πως ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό (18/11) στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Basket League από τα κάτωθι σημεία:

Τα εκδοτήρια του γηπέδου «Απόστολος Νικολαΐδης», Λ. Αλεξάνδρας, Θύρα 10 (Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα με Παρασκευή 10.00-18.00), Τηλ. Επικοινωνίας: 2106440010.

Με Ηλεκτρονική αγορά μέσω του viva.gr.

Τηλεφωνικά στο 11876 (Χρέωση από σταθερό: 0,96€ / λεπτό και από κινητό: 1,09€ / λεπτό).

Αναφορικά με τα μεμονωμένα εισιτήρια ΑΜΕΑ παρακαλείστε όπως επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 2144022541 Δευτέρα με Παρασκευή 10.00 με 17.00.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ενημερώνει πως τα εισιτήρια είναι αυστηρώς προσωπικά και ότι -βάσει νόμου- απαγορεύεται η μεταπώληση ή η ανταλλαγή τους. Προμηθευτείτε τα εισιτήριά σας αποκλειστικά με τους παραπάνω νόμιμους τρόπους.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ σας υπενθυμίζει πως για την αγορά εισιτηρίου είναι απαραίτητη  η  αναφορά του ΑΜΚΑ (Αριθμού Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης)!»