ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι ποιοτικές μεταγραφές για τον Παναθηναϊκό του Δώνη

Αυτές οι μεταγραφές χρειάζονται, προκειμένου ο Παναθηναϊκός να ανεβάσει το επίπεδό του και γίνει ξανά πρωταγωνιστής.

Οι ποιοτικές μεταγραφές για τον Παναθηναϊκό του Δώνη

Αυτές οι μεταγραφές χρειάζονται, προκειμένου ο Παναθηναϊκός να ανεβάσει το επίπεδό του και γίνει ξανά πρωταγωνιστής.

Η δουλειά που γίνεται φέτος στο τριφύλλι είναι εξαιρετική. Παρά τις δυσκολίες, το -6, την απαγόρευση μεταγραφών, το πρότζετκ προχωράει καταπληκτικά με την ομάδα να έχει καταφέρει να γίνει ανταγωνιστική, να δίνει απαντήσεις στις καλοκαιρινές… προβλέψεις περί υποβιβασμού κλπ και να χτίζει και για το μέλλον. Ποδοσφαιριστές όπως οι νεαροί Μπουζούκης, Χατζηγιοβάνης, Μαυρομάτης, Στάικος, Καμπετσής, πλαισιωμένοι από τους πιο έμπειρους Κουρμπέλη, Διούδη, Μακέντα, Κολοβέτσιο, Κάτσε, Γιόχανσον, Ινσούα, Κουλιμπαλί, δημιουργούν έναν καλό κορμό. Κορμό δουλεμένο και ατσαλωμένο στα δύσκολα.

Εκτός από το γεγονός ότι η φετινή ομάδα παρουσιάζεται ανταγωνιστική, σιγά σιγά κερδίζει και εμπειρίες. Φτιάχνει χαρακτήρα ενόψει της συνέχειας κι αυτό μόνο θετικό είναι.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 71.360 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αυτό, βέβαια, δε σημαίνει ότι δεν υπάρχουν κενά και ότι δεν πρέπει να καλυφθούν. Για να παρουσιαστεί ο Παναθηναϊκός ανταγωνιστικός χρειαζόταν και χρειάζεται ακόμη σκληρή δουλειά. Για να ξαναγίνει πρωταγωνιστής, χρειάζονται προσθήκες. Προσθήκες ποιοτικές, ποδοσφαιριστές με εμπειρία, οι οποιοι θα συμπληρώσουν τα κομμάτια του παζλ και θα ενισχύσουν σε πολλά επίπεδα την ομάδα.

Δεν απαιτούνται πολλές μεταγραφές. Τέσσερις είναι αρκετές. Μιλάμε για παίκτες σε υψηλό επίπεδο, με ποιότητα που θα ανεβάσουν την ομάδα. Τι χρειάζεται αυτός ο Παναθηναϊκός. Ποδοσφαιριστές έτοιμους στις παρακάτω θέσεις:

-Ενα στόπερ.

-Ενα χαφ

-Εναν επιθετικό

-Εναν εξτρέμ

Σε αυτή τη λογική θα κινηθούν από το καλοκαίρι στον Παναθηναϊκό. Αρκεί, φυσικά, η διοίκηση να προχωρήσει ένα βήμα παραπέρα, είτε αυτή έχει μέσα τον Παϊρότζ, είτε κάποιον άλλον…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...