Αυτές οι μεταγραφές χρειάζονται, προκειμένου ο Παναθηναϊκός να ανεβάσει το επίπεδό του και γίνει ξανά πρωταγωνιστής.

Η δουλειά που γίνεται φέτος στο τριφύλλι είναι εξαιρετική. Παρά τις δυσκολίες, το -6, την απαγόρευση μεταγραφών, το πρότζετκ προχωράει καταπληκτικά με την ομάδα να έχει καταφέρει να γίνει ανταγωνιστική, να δίνει απαντήσεις στις καλοκαιρινές… προβλέψεις περί υποβιβασμού κλπ και να χτίζει και για το μέλλον. Ποδοσφαιριστές όπως οι νεαροί Μπουζούκης, Χατζηγιοβάνης, Μαυρομάτης, Στάικος, Καμπετσής, πλαισιωμένοι από τους πιο έμπειρους Κουρμπέλη, Διούδη, Μακέντα, Κολοβέτσιο, Κάτσε, Γιόχανσον, Ινσούα, Κουλιμπαλί, δημιουργούν έναν καλό κορμό. Κορμό δουλεμένο και ατσαλωμένο στα δύσκολα.

Εκτός από το γεγονός ότι η φετινή ομάδα παρουσιάζεται ανταγωνιστική, σιγά σιγά κερδίζει και εμπειρίες. Φτιάχνει χαρακτήρα ενόψει της συνέχειας κι αυτό μόνο θετικό είναι.

Αυτό, βέβαια, δε σημαίνει ότι δεν υπάρχουν κενά και ότι δεν πρέπει να καλυφθούν. Για να παρουσιαστεί ο Παναθηναϊκός ανταγωνιστικός χρειαζόταν και χρειάζεται ακόμη σκληρή δουλειά. Για να ξαναγίνει πρωταγωνιστής, χρειάζονται προσθήκες. Προσθήκες ποιοτικές, ποδοσφαιριστές με εμπειρία, οι οποιοι θα συμπληρώσουν τα κομμάτια του παζλ και θα ενισχύσουν σε πολλά επίπεδα την ομάδα.

Δεν απαιτούνται πολλές μεταγραφές. Τέσσερις είναι αρκετές. Μιλάμε για παίκτες σε υψηλό επίπεδο, με ποιότητα που θα ανεβάσουν την ομάδα. Τι χρειάζεται αυτός ο Παναθηναϊκός. Ποδοσφαιριστές έτοιμους στις παρακάτω θέσεις:

-Ενα στόπερ.

-Ενα χαφ

-Εναν επιθετικό

-Εναν εξτρέμ

Σε αυτή τη λογική θα κινηθούν από το καλοκαίρι στον Παναθηναϊκό. Αρκεί, φυσικά, η διοίκηση να προχωρήσει ένα βήμα παραπέρα, είτε αυτή έχει μέσα τον Παϊρότζ, είτε κάποιον άλλον…