Ο Φραγκίσκος Αλβέρτης τοποθετήθηκε στον «αέρα» του ΣΠΟΡ FM 94.6 σχετικά με τα όσα γράφτηκαν για πιθανή συμμετοχή του στην κούρσα για τον Δήμο Αθηναίων με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο «Φράγκι» ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση ενασχόλησής του με την πολιτική, χαρακτηρίζοντας ως ανακρίβειες και ηλιθιότητες τα όσα γράφτηκαν.

«Δεν μπορώ να καταλάβω πως διαρρέονται οι ηλιθιότητες. Δεν έχω την παραμικρή ιδέα. Δεν με έχει ενοχλήσει κανείς. Τι είναι αυτά; Εγώ τι να πω; Ξαφνικά βλέπω την φωτογραφία μου και παρουσιάζομαι ως δήμαρχος. Είναι αστεία αυτά τα πράγματα. Ούτε ασχολήθηκα ποτέ, ούτε θα ασχοληθώ. Πέρσι ήταν ο Διαμαντίδης, φέτος είναι ο Αλβέρτης. Τι είναι αυτά; Τι θα γίνει;

Δεν με έχει πάρει κανείς τηλέφωνο, δεν με έχει ενημερώσει κανένας. Τι είναι αυτά τα πράγματα; Δεν μπορώ να καταλάβω. Δεν ξέρω πως βγήκε αυτό το πράγμα. Είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει. Δεν είμαι διατεθειμένος να λάβω μέρος σε αυτό το παιχνίδι. Δεν ξέρω από που βγαίνει. Τι δουλειά έχω με το ΣΥΡΙΖΑ και γενικά με τα κόμματα; Δεν υπάρχει ούτε καν κάποια προσέγγιση».

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

HIGHLIGHTS