ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΛΩΣΕΙΣ

«Έκρηξη» Αλβέρτη: «Δεν έχω καμία δουλειά με τον ΣΥΡΙΖΑ και τα άλλα κόμματα»

Ο Φραγκίσκος Αλβέρτης ξεκαθάρισε για ακόμη μια φορά ότι δεν τίθεται καμία περίπτωση συμμετοχής του στην κούρσα για τον Δήμο Αθηναίων, χαρακτηρίζοντας ως ηλιθιότητες και ανακρίβειες τα όσα γράφτηκαν την Τρίτη.

«Έκρηξη» Αλβέρτη: «Δεν έχω καμία δουλειά με τον ΣΥΡΙΖΑ και τα άλλα κόμματα»

Ο Φραγκίσκος Αλβέρτης τοποθετήθηκε στον «αέρα» του ΣΠΟΡ FM 94.6 σχετικά με τα όσα γράφτηκαν για πιθανή συμμετοχή του στην κούρσα για τον Δήμο Αθηναίων με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο «Φράγκι» ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση ενασχόλησής του με την πολιτική, χαρακτηρίζοντας ως ανακρίβειες και ηλιθιότητες τα όσα γράφτηκαν.

«Δεν μπορώ να καταλάβω πως διαρρέονται οι ηλιθιότητες. Δεν έχω την παραμικρή ιδέα. Δεν με έχει ενοχλήσει κανείς. Τι είναι αυτά; Εγώ τι να πω; Ξαφνικά βλέπω την φωτογραφία μου και παρουσιάζομαι ως δήμαρχος. Είναι αστεία αυτά τα πράγματα. Ούτε ασχολήθηκα ποτέ, ούτε θα ασχοληθώ. Πέρσι ήταν ο Διαμαντίδης, φέτος είναι ο Αλβέρτης. Τι είναι αυτά; Τι θα γίνει;

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 49.227 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δεν με έχει πάρει κανείς τηλέφωνο, δεν με έχει ενημερώσει κανένας. Τι είναι αυτά τα πράγματα; Δεν μπορώ να καταλάβω. Δεν ξέρω πως βγήκε αυτό το πράγμα. Είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει. Δεν είμαι διατεθειμένος να λάβω μέρος σε αυτό το παιχνίδι. Δεν ξέρω από που βγαίνει. Τι δουλειά έχω με το ΣΥΡΙΖΑ και γενικά με τα κόμματα; Δεν υπάρχει ούτε καν κάποια προσέγγιση».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...