ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Θέλουμε να μεγαλώσει το αήττητο σερί μας

Η Ρούλα Μούλη γράφει στο Panathinaikos24 για τη σπουδαία νίκη της ομάδας μπάσκετ γυναικών στην έδρα του Κρόνου Αγίου Δημητρίου, αλλά και για τον επόμενο στόχο που έχουν θέσει οι «πράσινες».

Θέλουμε να μεγαλώσει το αήττητο σερί μας | panathinaikos24.gr

Καλησπέρα σε όλους!

Σαμποτάζ στον Βοτανικό από τους «59» και αναβολή για τον Φεβρουάριο του 2023!
Σαμποτάζ στον Βοτανικό από τους «59» και αναβολή για τον Φεβρουάριο του 2023! 4.796 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Είμαστε όλες πολύ χαρούμενες γιατί η ομάδα μας πήρε τη σημαντικότερη νίκη της μέχρι τώρα στην προσπάθεια που κάνει για επιστροφή στην κατηγορία που ανήκει!

Την περασμένη αγωνιστική αντιμετωπίσαμε τον Κρόνο Αγίου Δημητρίου, ένα από τα καλύτερα σύνολα της κατηγορίας, που έχει μάλιστα κοινό στόχο με εμάς, την άνοδο. Οπότε καταλαβαίνετε ότι ήταν άκρως σημαντικό αποτέλεσμα για εμάς, το οποίο μάλιστα πετύχαμε μακριά από την έδρα μας.

Το παιχνίδι δεν κύλησε καθόλου καλά για εμάς στο πρώτο ημίχρονο. Είχαμε έλλειψη συγκέντρωσης και παράλληλα πήραμε αρκετές κακές αποφάσεις επιθετικά κάτι που εκμεταλλεύτηκε η αντίπαλη ομάδα, παίρνοντας προβάδισμα.

Ευτυχώς, στο δεύτερο ημίχρονο αλλάξαμε την εικόνα μας τόσο στην άμυνα (σημαντικό το ότι δεχτήκαμε μόνο 14 πόντους στο δεύτερο ημίχρονο), όσο και στην επίθεση. Παίξαμε πολύ πιο έξυπνα, με περισσότερο πάθος και την ίδια ένταση μέχρι το τελευταίο λεπτό. Γι’ αυτό και στο τέλος καταφέραμε να κερδίσουμε με 14 πόντους διαφορά, η οποία μπορεί να παίξει κάποιο ρόλο στο μέλλον.

Από αυτό το παιχνίδι κρατάμε μόνο το δεύτερο ημίχρονο στο οποίο αντιδράσαμε εξαιρετικά, αλλά παράλληλα θαπρέπει να μάθουμε και από τα λάθη που κάναμε, ώστε να μην τα επαναλάβουμε στη συνέχεια. Κατ’ εμέ, ήταν πολύ σημαντική η διατήρηση του αήττητου σερί μας, το οποίο φυσικά και θέλουμε να μεγαλώσει!

Κάνε subscribe στo Newsletter του PANATHINAIKOS24

loading...

HIGHLIGHTS

close