ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Έφοδος» στα γραφεία της Μουσκρόν: Τρεις προσαγωγές και έρευνες για μαύρο χρήμα!

Οι Αρχές έκαναν έφοδο στα γραφεία της Μουσκρόν ερευνώντας την πιθανότητα παρασκηνιακών συναλλαγών.

«Έφοδος» στα γραφεία της Μουσκρόν: Τρεις προσαγωγές και έρευνες για μαύρο χρήμα!

Το δημοσίευμα της βελγικής εφημερίδας «De Standaard» φέρεται να κινητοποίησε τις βελγικές Αρχές που σήμερα έκαναν… ταυτόχρονη έφοδο στα γραφεία της Μουσκρόν, της βελγικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου αλλά και στο ανώτατο αθλητικό δικαστήριο της χώρας.

Οι Αρχές θέλησαν να δώσουν «φως» στην υπόθεση που αφορά καταγγελίες για μη «καθαρές» συναλλαγές, προσάγοντας στο τμήμα τρία στελέχη της Μουσκρόν για τα οποία θα αποφασίσουν μέσα στο επόμενο διήμερο εάν θα τελέσουν υπό το καθεστώς σύλληψης.

Οι καταγγελίες που αντιμετωπίζει η Μουσκρόν αφορά σκιώδεις δοσοληψίες και εικονική μεταβίβαση των μετοχών του Φάλι Ραμαντάνι και του Πίνι Ζάχαβι στον Παϊρότζ Πιενγκμπονσάντ, αλλά και για παράνομο στοιχηματισμό, ενώ οι Αρχές εκτιμούν ότι η Μουσκρόν παρέδωσε πλαστά έγγραφα σε ομοσπονδία και ανώτατο δικαστήριο προκειμένου να πάρει άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.241 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι έρευνες έχουν αρχίσει από την άνοιξη του 2018 και συνεχίζονται αδιάκοπα, με τους Βέλγους να αναμένουν τα νεότερα σχετικά με τυχόν ευρήματα των Αρχών πάνω στο θέμα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.