ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Έφοδος» στα γραφεία της Μουσκρόν: Τρεις προσαγωγές και έρευνες για μαύρο χρήμα!

Οι Αρχές έκαναν έφοδο στα γραφεία της Μουσκρόν ερευνώντας την πιθανότητα παρασκηνιακών συναλλαγών.

«Έφοδος» στα γραφεία της Μουσκρόν: Τρεις προσαγωγές και έρευνες για μαύρο χρήμα! | panathinaikos24.gr

Το δημοσίευμα της βελγικής εφημερίδας «De Standaard» φέρεται να κινητοποίησε τις βελγικές Αρχές που σήμερα έκαναν… ταυτόχρονη έφοδο στα γραφεία της Μουσκρόν, της βελγικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου αλλά και στο ανώτατο αθλητικό δικαστήριο της χώρας.

Αυτούς ρίχνει στη μάχη ο Γιοβάνοβιτς με Ατρόμητο
Αυτούς ρίχνει στη μάχη ο Γιοβάνοβιτς με Ατρόμητο 3.413 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι Αρχές θέλησαν να δώσουν «φως» στην υπόθεση που αφορά καταγγελίες για μη «καθαρές» συναλλαγές, προσάγοντας στο τμήμα τρία στελέχη της Μουσκρόν για τα οποία θα αποφασίσουν μέσα στο επόμενο διήμερο εάν θα τελέσουν υπό το καθεστώς σύλληψης.

Οι καταγγελίες που αντιμετωπίζει η Μουσκρόν αφορά σκιώδεις δοσοληψίες και εικονική μεταβίβαση των μετοχών του Φάλι Ραμαντάνι και του Πίνι Ζάχαβι στον Παϊρότζ Πιενγκμπονσάντ, αλλά και για παράνομο στοιχηματισμό, ενώ οι Αρχές εκτιμούν ότι η Μουσκρόν παρέδωσε πλαστά έγγραφα σε ομοσπονδία και ανώτατο δικαστήριο προκειμένου να πάρει άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα.

Οι έρευνες έχουν αρχίσει από την άνοιξη του 2018 και συνεχίζονται αδιάκοπα, με τους Βέλγους να αναμένουν τα νεότερα σχετικά με τυχόν ευρήματα των Αρχών πάνω στο θέμα.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

Κάνε subscribe στo Newsletter του PANATHINAIKOS24

HIGHLIGHTS

READ MORE

close