ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Προβληματισμένος ο Αλαφούζος για Παϊρότζ: Δεν απαντάει ούτε στα… SMS!

Ερωτηματικά προκαλεί στον Γιάννη Αλαφούζο η στάση του... εξαφανισμένου Παϊρότζ, ο οποίος δεν έχει απαντήσει σε κανένα από τα μηνύματά του τις τελευταίες ημέρες, σύμφωνα με δημοσίευμα.

Προβληματισμένος ο Αλαφούζος για Παϊρότζ: Δεν απαντάει ούτε στα... SMS!

Ο Γιάννης Αλαφούζος είναι έντονα προβληματισμένος από τις τελευταίες εξελίξεις που αφορούν τον Παϊρότζ Πιενγκμπονσάντ, έχοντας μάθει τα νέα για την «έφοδο» των βελγικών αρχών στα γραφεία της Μουσκρόν και παράλληλα μην έχοντας λάβει… σημάδι ζωής από τον Ταϊλανδό επιχειρηματία.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η LiveSport, ο Mr ΣΚΑΪ ανησυχεί για την συμπεριφορά του Παϊρότζ, ο οποίος δεν έχει απαντήσει σε κανένα από τα μηνύματα που του έχουν σταλεί τις τελευταίες 20 ημέρες, ενώ όλο το προηγούμενο διάστημα οι δύο άνδρες είχαν συχνή επικοινωνία.

Το δημοσίευμα τονίζει ότι ο Γιάννης Αλαφούζος ανησυχεί μήπως η «εξαφάνιση» του Ταϊλανδού δεν είναι προσωρινή, αλλά γίνει μόνιμη γεγονός που βάζει σε κίνδυνο όσα είχαν συμφωνήσει οι δύο άνδρες. Πάντως, για την ώρα, ο Αλαφούζος δεν πρόκειται να προβεί σε τοποθετήσεις περιμένοντας λίγο καιρό ακόμη και παρακολουθώντας τις εξελίξεις από το μέτωπο του Βελγίου.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 7.546 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.