ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λουντ: «Μου λείπει ο Παναθηναϊκός, χαίρομαι για τη φετινή ομάδα»

Ο Ρόμπιν Λουντ δεν ξεχνά τον Παναθηναϊκό, τονίζοντας ότι του λείπει η «πράσινη» καθημερινότητα, οι πρώην συμπαίκτες του και η ομάδα.

Λουντ: «Μου λείπει ο Παναθηναϊκός, χαίρομαι για τη φετινή ομάδα»

Ο Ρόμπιν Λουντ επέστρεψε στην Ελλάδα, αυτή τη φορά λόγω της αναμέτρησης της εθνικής μας με τη Φινλανδία, με τον μέσο της Χιχόν να μιλά στη Nova για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος του έχει… λείψει.

Αναλυτικά:

Ρόμπιν, έχετε ένα παιχνίδι στο οποίο γνωρίζετε ότι με έναν πόντο ανέβαινετε στην επόμενη κατηγορία του Nations League και θα έχετε και μια δεύτερη ευκαιρία για πρόκριση στο EURO 2020. Πως περιμένεις το παιχνίδι απέναντι στην δεύτερη πατρίδα σου; «Σίγουρα πρόκειται να είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Νομίζω ότι η Ελλάδα θα μας πιέσει πολύ από την αρχή, αλλά έχω την πεποίθηση ότι εμείς θα το διαχειριστούμε σωστά».

Πιστεύεις ότι θα δούμε μια νέα Εθνική Ελλάδος με νέο προπονητή τον κύριο Αναστασιάδη αντί του κύριου Σκίμπε; «Σίγουρα, νομίζω αυτό συμβαίνει πάντα, όταν αλλάζει προπονητής κάτι διαφορετικό γίνεται, θα το δούμε».

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 84.042 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Θα δεις και κάποιους παλιούς φίλους όπως ο Ζέκα, έχετε μιλήσει; «Μετά το πρώτο παιχνίδι ήταν πολύ ωραίο που μίλησα με τους παλιόφιλους μου τον Ζέκα, τον Κουρμπέλη και τον Κολοβέτσιο παρά το αποτέλεσμα που είχε έρθει και ελπίζω να συνεχίσουμε να μιλάμε».

Σου λείπουν; Σου λέιπει ο Παναθηναϊκό τον τελευταίο χρόνο; «Ναι φυσικά μου λείπουν. Είναι πάντα στην καρδιά μου όλη η οικογένεια του Παναθηναϊκού. Μου λείπουν πολύ τα παιδιά, ο σύλλογος και οι φίλαθλοι μας και όλα γύρω από την ομάδα αλλά είμαι χαρούμενος που θα δω μερικά παιδιά μετά το παιχνίδι».

Παρακολουθείς τον Παναθηναϊκό και τα κατορθώματά τους στο φετινό πρωτάθλημα; «Ναι τους παρακολουθώ από κοντά και είμαι πραγματικά χαρούμενος που τα παιδιά τα πηγαίνουν πραγματικά καλά και εύχομαι ότι καλύτερο με ένα καλύτερο μέλλον».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...