ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΘΕΜΑ

Επιστροφή στον τόπο… των θαυμάτων! (vid)

O Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ επιστρέφει στην έδρα της Εφές έναν χρόνο μετά τη «ραψωδία» του Νικ Καλάθη, ο οποίος καλείται να θυμηθεί εκ νέου όσα έκανε, ρίχνοντας στο καναβάτσο την αυριανή αντίπαλο του τριφυλλιού.

Επιστροφή στον τόπο... των θαυμάτων! (vid)

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ αντιμετωπίζει αύριο (16/11, 19:30) την Αναντολού Εφές στην Πόλη, έναν χρόνο μετά την επική νίκη του κόντρα στον ίδιο αντίπαλο, η οποία έφερε φαρδιά πλατιά την υπογραφή του Νικ Καλάθη.

Ο Νικ ήταν απλά… συγκλονιστικός, τελειώνοντας το ματς με 29 πόντους, 10 ασίστ, 9 ριμπάουντ και 42 ( ! ) βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης. Επίδοση που ήταν αρκετή ώστε το τριφύλλι να αποδράσει με το «διπλό» (82-81) και συνάμα να δώσει στον Καλάθη τον τίτλο του MVP της αγωνιστικής, καθώς εκείνη τη νύχτα ξεπέρασε το προηγούμενο ρεκόρ πόντων του στην Euroleague και πήρε τον υψηλότερο βαθμό ever στην καριέρα του, όσον αφορά την ατομική αξιολόγηση.

Φέτος, έναν χρόνο μετά τα περσινά… όργια, ο Νικ Καλάθης επιστρέφει και θέλει να επαναλάβει -έστω ένα μέρος- από τα όσα έκανε στο παρκέ, φέρνοντας στο τριφύλλι τη δεύτερη φετινή του εκτός έδρας νίκη!

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 48.065 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

https://www.youtube.com/watch?v=IM4KKM4criE

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.