ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Τόμας: «Νιώθω καλά στην ομάδα, ξέρω τι θέλει ο Πασκουάλ»

Ο Ντεσόν Τόμας μίλησε για το επικείμενο ματς με την Εφές, για τη νίκη επί του ΟΣΦΠ αλλά και τον βαθμό προσαρμογής του στην ομάδα.

Τόμας: «Νιώθω καλά στην ομάδα, ξέρω τι θέλει ο Πασκουάλ»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ντεσόν Τόμας κατά την αναχώρηση της αποστολής του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ για την Τουρκία:

Για την Εφές: «Έχουν σχηματίσει ένα καλό σύνολο, παίζουν καλά και είναι σε καλή φυσική κατάσταση. Έχουν ξεκινήσει καλά, παίζουν σκληρά και έχουν πάρει μερικές καλές νίκες, οπότε δεν θα είναι εύκολο», ήταν τα λόγια του για την Εφές.

Για τη νίκη επί του ΟΣΦΠ: «Τέτοιες νίκες δίνουν αυτοπεποίθηση και ώθηση και νομίζω ότι τα έχουμε. Κερδίσαμε μερικά συνεχόμενα ματς, νιώθουμε καλά αλλά δεν πρέπει να παρασυρθούμε. Ξέρουμε ότι δεν είναι εύκολο και πρέπει να παίξουμε με αυτοπεποίθηση».

Για την προσαρμογή του στην ομάδα: «Νιώθω καλά, παίζω πλέον στην Ευρώπη 6 χρόνια και έχω συνηθίσει. Έχω ξαναπαίξει με τον Τσάβι στη Μπαρτσελόνα και ξέρω τον τρόπο δουλειάς του και τι ζητάει».

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.780 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.