ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αποθέωθηκε ο Διούδης στο Κορωπί – Προπονήθηκε ο Άλτμαν!

Ο Σωκράτης Διούδης επέστρεψε στο Κορωπί και αποθεώθηκε από τους συμπαίκτες του - Προπονήθηκε με τους συμπαίκτες του ο Άλτμαν.

Αποθέωθηκε ο Διούδης στο Κορωπί – Προπονήθηκε ο Άλτμαν!

Ο Σωκράτης Διούδης επέστρεψε στο Κορωπί και αποθεώθηκε από τους συμπαίκτες του – Προπονήθηκε με τους συμπαίκτες του ο Άλτμαν.

Θερμή υποδοχή επιφύλαξαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού στον Σωκράτη Διούδη! Ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού, που τραυματίστηκε στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, επέστρεψε στο Κορωπί και οι συμπαίκτες του τον αποθέωσαν. Ο Διούδης ακολούθησε ήπιθα φυσικοθεραπευτική αγωγή και από την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσει ατομικές προπονήσεις.

Από εκεί και πέρα, για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του ο Ομρι Άλτμαν προπονήθηκε με τους συμπαίκτες του και μάλιστα συμμετείχε στο διπλό. Βέβαια, ο Ισραηλινός δεν είναι ακόμη έτοιμος και γι αυτό δεν πιέστηκε.

Βόμβα με τον Μέσι!
Βόμβα με τον Μέσι! 14.028 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

O Δημήτρης Κολοβέτσιος νοιώθει ενοχλήσεις στην έσω πλευρά της δεξιάς ποδοκνημικής όπου υπέστη διάταση συνδέσμου στο ματς της περασμένης Κυριακής. Ακολουθεί φυσικοθεραπεία και θα αξιολογείται καθημερινά. Αναμένεται να επανενταχθεί στις προπονήσεις μέσα στην επόμενη εβδομάδα.

Ο Φεντερίκο Μακέντα δέχθηκε χτύπημα στην αριστερή ποδοκνημική και έχει συνεχιζόμενα συμπτώματα στην περιοχή του δελτοειδούς συνδέσμου. Θα μείνει εκτός προπονήσεων αυτή την εβδομάδα και θα επανενταχθεί στις προπονήσεις  την επόμενη εβδομάδα.

Το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις κατοχής και οικογενειακό δίτερμα. Η αυριανή προπόνηση είναι πρωϊνή (11.00), όπως και αυτή του Σαββάτου. Την Κυριακή η ομάδα έχει ρεπό.

loading...
ΣΧΟΛΙΑ