ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το ποσό που ψάχνει μέχρι το τέλος του έτους – Τι θα κάνει ο Αλαφούζος

Τα χρήματα που έχει ανάγκη το τριφύλλι μέχρι το τέλος του έτους και η στάση που θα κρατήσει ο Γιάννης Αλαφούζος.

Το ποσό που ψάχνει μέχρι το τέλος του έτους - Τι θα κάνει ο Αλαφούζος

Στις αρχές της εβδομάδας, ο Γιάννης Αλαφούζος και το επιτελείο του είχαν σύσκεψη με το οικονομικό τμήμα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, με τον Mr ΣΚΑΪ να λαμβάνει ενημέρωση για τα χρήματα που πρέπει να βρει ο σύλλογος μέχρι το τέλος του έτους.

Οι υποχρεώσεις του τριφυλλιού φτάνουν τα 4 εκατ. ευρώ, με τους μισθούς του Δεκέμβρη να αποτελούν το μεγαλύτερο κομμάτι των εξόδων. Από την πλευρά του, ο Γιάννης Αλαφούζος φέρεται να έδωσε διαβεβαιώσεις ότι θα φανεί συνεπής, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η LiveSport.

Αυτό που δεν έχει ακόμη αποσαφηνιστεί από πλευράς του είναι το πόσα λεφτά και πότε θα καταβάλλει ο ίδιος, ώστε να κυλήσει δίχως πρόβλημα το επόμενο χρονικό διάστημα. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Παναθηναϊκός περιμένει μεν κάποια χρήματα από τις βασικές του χορηγικές συμφωνίες, όπως η ΕΡΤ και ο ΟΠΑΠ, αλλά στο σύνολό τους δεν φτάνουν για να καλύψουν τις επικείμενες υποχρεώσεις.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 31.717 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.