Ο Φεντερίκο Μακέντα παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα «Πράσινη», αποκαλύπτοντας τους στόχους που έχει θέσει ο ίδιος σχετικά με την παρουσία του στο τριφύλλι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μακέντα:

Για το πώς ο Παναθηναϊκός θα βρεθεί ξανά στην κορυφή: «Πρώτα από όλα πρέπει να βρούμε σταθερότητα ως κλαμπ και ως παίκτες. Αν όλα δουλεύουν καλά στο κλαμπ, είσαι πιο συγκεντρωμένος να κάνεις καλύτερα πράγματα. Είναι το πρώτο βήμα. Δεν νομίζω πως θα πάρει αρκετό χρόνο γι αυτόν τον σύλλογο προκειμένου να μάχεται ξανά για να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Είναι μεγάλος σύλλογος, ο κόσμος είναι δίπλα μας και ξέρουμε πως πρέπει να κάνουμε κάτι σημαντικό. Να αφέρουμε την ομάδα ξανά στην κορυφή. Είναι οι πρώτες μας σκέψεις. Πρέπει να προχωρήσουμε βήμα βήμα. Θα φανεί τις επόμενες χρονιές. Ως ποδοσφαιριστές πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να ξαναγίνει ο σύλλογος πρωταθλητής σύντομα».

Για το ιδανικό που μπορεί να σκεφτεί για τον Παναθηναϊκό: «Όταν σκέφτεσαι θετικά, τότε θετικά πράγματα συμβαίνουν. Ο στόχος αυτή τη σεζόν δεν είναι εύκολος. Ως παίκτες, όμως, πάντα θες τίτλους, θες Champions League. Θέλω να δω την ομάδα να παίζει εκεί και να κατακτά τίτλους. Εκεί είναι η κορυφή του ποδοσφαίρου. Με σκληρή δουλειά και αφοσίωση, θα το πετύχουμε τα επόμενα χρόνια».

Για το πόσο γκολ μπορεί να πετύχει μέχρι το τέλος της σεζόν: «Δεν θέλω να πω αριθμούς… 10, 15, 20… Πιστεύω θα είναι πολλά. Είμαι αισιόδοξος. Θα προσπαθήσω για το καλύτερο, αλλά δεν λέω αριθμούς».

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

HIGHLIGHTS