ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΘΕΜΑ

Σαν να μην πέρασε μια μέρα!

Να 'μαστε πάλι εδώ στο «Sinan Erdem», λένε στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ, επιστρέφοντας στο ίδιο μέρος έπειτα από ακριβώς έναν χρόνο.

Σαν να μην πέρασε μια μέρα!

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ αντιμετωπίζει απόψε την Αναντολού Εφές στην Πόλη και έχει κάθε… δικαίωμα να νιώθει ότι το «deja vu» περιπλανιέται στην ατμόσφαιρα.Οι «πράσινοι» επιστρέφουν έπειτα από έναν χρόνο ακριβώς στο Sinan Erdem, αντιμετωπίζοντας την ίδια ομάδα, έχοντας τον ίδιο στόχο, τη νίκη.

Πέρσι, την 16η Νοέμβρη του 2017, ο στόχος επετεύχθη (82-81) χάρη στον… εξωπραγματικό Νικ Καλάθη ο οποίος έφτασε μια «ανάσα» από το triple-double, έχοντας 29 πόντους (7/13 δίποντα, 3/4 τρίποντα, 6/8 βολές), 10 ασίστ, 9 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο, 2 λάθη και 42 βαθμούς στο συνολικό ranking!

Η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ είχε ταξιδέψει στην Τουρκία με στόχο την πέμπτη της νίκη, όπως συμβαίνει και τώρα καθώς το ρεκόρ του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ είναι στο 4-2, με την ελπίδα ότι θα την πετύχει και φέτος, ώστε να ισχυροποιήσει τη θέση του στα… ψηλά κλιμάκια της βαθμολογίας της Euroleague.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 17.365 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι «πράσινοι» είπαν το «να ‘μαστε πάλι εδώ», θέλοντας να κλείσουν την 16η Νοεμβρίου του 2018 όπως την αντίστοιχη ημερομηνία του 2017, νικηφόρα με διπλό κάτι που ελπίζουμε όλοι πως θα πράξουν.

Όσο για τις διαφορές; Πέραν των τυπικών (έβδομη αγωνιστική η φετινή συνάντηση, στην όγδοη πέρσι), υπάρχει και η φανερή άνοδος της Αναντολού Εφές, η οποία δεν θυμίζει σε τίποτα την περσινή έκδοσή της, έχοντας εμφανίσει μια σαφώς βελτιωμένη εικόνα σε σχέση με τα περσινά της καμώματα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.