ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Τότε επιστρέφει στο Κορωπί ο Δώνης

Πότε θα επανέλθει στο «τιμόνι» των προπονήσεων ο Γιώργος Δώνης.

Τότε επιστρέφει στο Κορωπί ο Δώνης

Ο Γιώργος Δώνης μπήκε στο χειρουργείο μία ημέρα μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, για εγχείρηση στη βουβωνοκήλη.

Ο κόουτς του τριφυλλιού έμεινε σπίτι του για λίγες ημέρες ώστε να ανακτήσει τις δυνάμεις του, ωστόσο δεν πρόκειται να μεταβεί τα επόμενα εικοσιτετράωρα στο Κορωπί για τις πράσινες προπονήσεις.

Σύμφωνα με την «Πράσινη, ο Δώνης νιώθει ακόμη κάποιες ενοχλήσεις και ως εκ τούτου θα παραμείνει… εκτός τόσο σήμερα όσο και αύριο, δίνοντας τα «κλειδιά» των προπονήσεων στους συνεργάτες του.

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 73.011 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η επιστροφή του Έλληνα τεχνικού αναμένεται από Δευτέρα, όταν και θα έχουν επιστρέψει και οι διεθνείς ποδοσφαιριστές του τριφυλλιού από τις υποχρεώσεις του με τη γαλανόλευκη αλλά και την εθνική Αλβανίας (Κάτσε).

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...