ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Euroleague: Τα σημερινά ματς και η θέση του Παναθηναϊκού (pic)

Δυνατές οι σημερινές «μάχες» στα παρκέ της Euroleague. Το πρόγραμμα και η βαθμολογία.

Euroleague: Τα σημερινά ματς και η θέση του Παναθηναϊκού (pic)

Ημέρα γεμάτη σημαντικά ματς η σημερινή, καθώς ολοκληρώνεται το πρόγραμμα της έβδομης αγωνιστικής της Euroleague.

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ αντιμετωπίζει την Εφές στην Πόλη (19:30), ενώ η Μπαρτσελόνα (η οποία έχει το ίδιο ρεκόρ με το τριφύλλι) δοκιμάζεται στην έδρα της Ζαλγκίρις. Παράλληλα, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας θέλει να φύγει με το διπλό από το Μόναχο, όπως και η Μακάμπι από τα Κανάρια.

Οι «πράσινοι» μπαίνουν στη μάχη από την πέμπτη θέση, με ρεκόρ 4-2 και θέλουν τη νίκη απόψε ώστε να πιάσουν εκ νέου την Αρμάνι (νίκησε χθες) στην τέταρτη θέση.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 14.196 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το πρόγραμμα

19:30 Αναντολού Εφές – Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ Novasports 1 20:00 Ζαλγκίρις Κάουνας – Μπαρτσελόνα Novasports 4 21:30 Μπάγερν Μονάχου – ΤΣΣΚΑ Μόσχας Novasports 3 22:00 Γκραν Κανάρια – Μακάμπι Τελ Αβίβ Novasports 2

Η βαθμολογία

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.