ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Η κίνηση της ΠΑΕ και η ανυπομονησία για την επόμενη γιορτή στο ΟΑΚΑ!

Οι οπαδοί του τριφυλλιού περιμένουν πως και πως το επόμενο εντός έδρας ματς της ομάδας, έχοντας ανταποκριθεί μέχρι στιγμής στις κινήσεις της πράσινης ΠΑΕ.

Η κίνηση της ΠΑΕ και η ανυπομονησία για την επόμενη γιορτή στο ΟΑΚΑ!

Το επόμενο Σάββατο (24/11), ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στο ΟΑΚΑ, αντιμετωπίζοντας την ομάδα του Απόλλωνα Σμύρνης. Ένα ματς το οποίο έπεται μετά από τα τρία συνεχόμενα ντέρμπι που έδωσε η ομάδα του Δώνη και, απ’ ότι φαίνεται, στην εξέδρα θα λάβει χώρα ακόμα μια… γιορτή.

Αν και το ματς θα λάβει χώρα σε οκτώ ημέρες, ο κόσμος του τριφυλλιού έχει δείξει ήδη την ανυπομονησία του για το εν λόγω παιχνίδι, παίρνοντας τηλέφωνα στην ΠΑΕ προκειμένου να μάθει λεπτομέρειες για τα εισιτήρια. Οι φίλοι των «πρασίνων» θέλουν να σταθούν σε ακόμη ένα ματς στο πλευρό της ομάδας του Δώνη, που έχει κερδίσει τον σεβασμό, την εκτίμηση και το χειροκρότημα όλης της ποδοσφαιρικής Ελλάδας, με τις ενδείξεις να φανερώνουν σημαντική προσέλευση στις εξέδρες του ΟΑΚΑ.

Εάν το επιτρέψει ο καιρός, στο ΟΑΚΑ αναμένεται να βρεθεί αρκετός κόσμος, κρίνοντας από την κινητοποίηση των οπαδών, με τους «πράσινους» να προβλέπουν ακόμη και προσέλευση 15.000 και πλέον κόσμου στις εξέδρες. Στον Παναθηναϊκό μάλιστα, βλέπουν ότι υπάρχει ανταπόκριση στις κινήσεις που έχουν γίνει για την προσέγγιση του κόσμου, κάτι που φάνηκε στην Τρίπολη αλλά και στο πρόσφατο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 16.406 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι φίλοι του συλλόγου ανταποκρίνονται στα καλέσματα της ΠΑΕ, βλέποντας ότι υπάρχουν αρκετά εισιτήρια τα οποία έχουν προσεγγίσιμες τιμές, που κινούνται από 8 έως 13 ευρώ. Εισιτήρια τα οποία είναι διαθέσιμα και στο ίντερνετ, γεγονός που διευκολύνει αρκετά εκείνους που θέλουν να κλείσουν θέση από νωρίς στο ΟΑΚΑ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.