Το επόμενο Σάββατο (24/11), ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στο ΟΑΚΑ, αντιμετωπίζοντας την ομάδα του Απόλλωνα Σμύρνης. Ένα ματς το οποίο έπεται μετά από τα τρία συνεχόμενα ντέρμπι που έδωσε η ομάδα του Δώνη και, απ’ ότι φαίνεται, στην εξέδρα θα λάβει χώρα ακόμα μια… γιορτή.

Αν και το ματς θα λάβει χώρα σε οκτώ ημέρες, ο κόσμος του τριφυλλιού έχει δείξει ήδη την ανυπομονησία του για το εν λόγω παιχνίδι, παίρνοντας τηλέφωνα στην ΠΑΕ προκειμένου να μάθει λεπτομέρειες για τα εισιτήρια. Οι φίλοι των «πρασίνων» θέλουν να σταθούν σε ακόμη ένα ματς στο πλευρό της ομάδας του Δώνη, που έχει κερδίσει τον σεβασμό, την εκτίμηση και το χειροκρότημα όλης της ποδοσφαιρικής Ελλάδας, με τις ενδείξεις να φανερώνουν σημαντική προσέλευση στις εξέδρες του ΟΑΚΑ.

Εάν το επιτρέψει ο καιρός, στο ΟΑΚΑ αναμένεται να βρεθεί αρκετός κόσμος, κρίνοντας από την κινητοποίηση των οπαδών, με τους «πράσινους» να προβλέπουν ακόμη και προσέλευση 15.000 και πλέον κόσμου στις εξέδρες. Στον Παναθηναϊκό μάλιστα, βλέπουν ότι υπάρχει ανταπόκριση στις κινήσεις που έχουν γίνει για την προσέγγιση του κόσμου, κάτι που φάνηκε στην Τρίπολη αλλά και στο πρόσφατο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Οι φίλοι του συλλόγου ανταποκρίνονται στα καλέσματα της ΠΑΕ, βλέποντας ότι υπάρχουν αρκετά εισιτήρια τα οποία έχουν προσεγγίσιμες τιμές, που κινούνται από 8 έως 13 ευρώ. Εισιτήρια τα οποία είναι διαθέσιμα και στο ίντερνετ, γεγονός που διευκολύνει αρκετά εκείνους που θέλουν να κλείσουν θέση από νωρίς στο ΟΑΚΑ.