ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ

Επιστρέφει ο Γιόχανσον – Τα νεότερα για Κουρμπέλη

Τρεις ποδοσφαιριστές ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, ενώ δύο συνέχισαν τη θεραπεία τους. Ενημέρωση από το ιατρικό team της Εθνικής για Κουρμπέλη έλαβαν οι «πράσινοι».

Επιστρέφει ο Γιόχανσον - Τα νεότερα για Κουρμπέλη

Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού συνέχισαν τις προπονήσεις στο Κορωπί, με δύο ποδοσφαιριστές να ακολουθούν θεραπεία (Μουνιέ, Διούδης), τρεις να κάνουν ατομικό πρόγραμμα (Γιόχανσον, Μακέντα, Κολοβέτσιος) με τον Σουηδό μπακ να επιστρέφει αύριο σε φουλ ρυθμούς.

Παράλληλα, οι «πράσινοι» έλαβαν ενημέρωση για την κατάσταση του Κουρμπέλη, ο οποίος χτύπησε στο χθεσινό ματς της Εθνικής με τη Φινλανδία στο ΟΑΚΑ.

Ο γιατρός της γαλανόλευκης, Γιώργος Οικονομίδης έστειλε τον αρχηγό του Παναθηναϊκού για ακτινογραφία λόγω των ενοχλήσεων που ένιωθε. Η εξέταση δεν έδειξε κάτι το ανησυχητικό και ως εκ τούτου, ο 25χρονος μέσος θα ακολουθήσει αναλγητική αγωγή και θα μειώσει τα επόμενα 24ώρα τους ρυθμούς αερόβιας άσκησης.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.305 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στα της προπόνησης, το σημερινό πρόγραμμα κινήθηκε σε χαλαρούς ρυθμούς, δίχως να υπάρξουν ασκήσεις με μπάλα, αλλά ασκήσεις αποκατάστασης με αερόβια άσκηση.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.