ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Euroleague: Τελειώνουν τον προπονητή μετά από ήττα-σοκ

Η χθεσινή ήττα τον φέρνει κοντά στην απόλυση.

Euroleague: Τελειώνουν τον προπονητή μετά από ήττα-σοκ

H Mακάμπι Τελ Αβίβ άρχισε με υψηλές βλέψεις τη σεζόν, ωστόσο η πραγματικότητα την έχει προσγειώσει για τα καλά.

Οι Ισραηλινοί γνώρισαν νέα ήττα-σοκ, αυτή τη φορά από τη Γκραν Κανάρια (84-78), αποτέλεσμα που τους βύθισε ακόμη περισσότερο στη βαθμολογία (ρεκόρ 1-6) και που ουσιαστικά… τελειώνει τον Νέβεν Σπάχια.

Η διοίκηση της Μακάμπι δεν είχε πάρει αποφάσεις ως τώρα, όμως η δυσαρέσκειά της για την πορεία της ομάδας στη Euroleague είναι δεδομένη, με τα ΜΜΕ του Ισραήλ να θεωρούν δεδομένη πλέον το φινάλε της συνεργασίας με τον Σπάχια.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 41.642 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...