ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Είμαστε σαν μία οικογένεια στον Παναθηναϊκό

Ο Άξελ Γιάκομπσεν γράφει στο Panathinaikos24 για τη νίκη επί της Κομοτηνής, για το κλίμα που επικρατεί στην ομάδα αλλά και για τον... ήλιο της Ελλάδας.

Είμαστε σαν μία οικογένεια στον Παναθηναϊκό

Γεια σας!

Πριν από το ματς με την Κομοτηνή είχαμε συγκεντρωθεί στις θετικές σκέψεις, οι οποίες θα μας βοηθούσαν ώστε να πάρουμε τη νίκη που τόσο χρειαζόμασταν. Παίξαμε αρκετά καλά και φτάσαμε στον στόχο μας, παίρνοντας τρεις πόντους. Το παιχνίδι μας φάνηκε λίγο πιο εύκολο απ’ ότι περιμέναμε, ίσως γιατί η δική μας εμφάνιση έδειχνε σταθερά καλή σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του ματς, κάτι που μας έλειψε στα προηγούμενα παιχνίδια.

Η νίκη αυτή μας έδωσε την απαραίτητη ψυχολογία για τη συνέχεια, καθώς ανεβήκαμε στη βαθμολογία. Πλέον έχουμε δύο παιχνίδια στη Θεσσαλονίκη, με τον Ηρακλή (17/11) και στη συνέχεια με τον ΠΑΟΚ. Ο Ηρακλής έχει δυνατή έδρα, παίζει καλά στο «σπίτι» του και εμείς οφείλουμε να πάμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Οριστικό για… Βοτανικό!
Οριστικό για… Βοτανικό! 2.065 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η ομάδα δείχνει εξαιρετική χημεία, όλοι νιώθουμε καλά μεταξύ μας κάτι που είναι αρκετά θετικό. Ο Παναθηναϊκός είναι σαν οικογένεια, είναι υπέροχο το να νιώθουμε έτσι μεταξύ μας αλλά και με το τεχνικό επιτελείο, διότι στο τέλος, στις κρίσιμες στιγμές αυτό είναι που μετράει και καθορίζει τα παιχνίδια. Σε τέτοιες καταστάσεις δεν παίζεις μόνο για τον εαυτό σου και για τη δόξα αλλά και για τον συμπαίκτη σου και φίλο σου.

Επίσης, θα ήθελα να γράψω και μερικά πράγματα για την Ελλάδα, έχοντας πλέον ζήσει μερικούς μήνες εδώ. Η χώρα σας είναι εξαιρετική, με ανοιχτούς και φιλικούς ανθρώπους και φυσικά αρκετό… ήλιο. Ο καιρός είναι υπέροχος εδώ, παρά το γεγονός ότι πλησιάζουμε στον χειμώνα, ο ήλιος είναι… πάντα εδώ. Έχω παίξει βόλεϊ σε αρκετές άλλες χώρες και για μένα δεν ήταν το καλύτερο το να ξυπνάω και να μη βλέπω τον ήλιο, κάτι που… σίγουρα δεν συμβαίνει εδώ στην Ελλάδα!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...