ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΒΟΛΕΪ

Τριφυλλάρα για τη νίκη στη Θεσσαλονίκη

Ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται σήμερα στη Μίκρα (19:00) κόντρα στον Ηρακλή και θέλει να συνεχίσει από εκεί που το άφησε κόντρα στην Κομοτηνή.

Τριφυλλάρα για τη νίκη στη Θεσσαλονίκη

H ομάδα του Δημήτρη Ανδρεόπουλου πήρε το πρώτο της «τρίποντο» στο πρωτάθλημα, επικρατώντας της Κομοτηνής και θέλει να συνεχίσει στους ίδιους ρυθμούς, αντιμετωπίζοντας σήμερα (19:00 ERT Play) τον Ηρακλή στη Μίκρα, στο πλαίσιο της έκτης αγωνιστικής της Volley League.

Η καλή ψυχολογία και ο ρυθμός που έχουν αποκτήσει οι «πράσινοι» θα αποτελέσουν οδηγό για εκείνους στην προσπάθειά τους για την πρώτη τους εκτός έδρας νίκη στο φετινό πρωτάθλημα. Παναθηναϊκός και Ηρακλής έχουν μέχρι σήμερα κοινό ρεκόρ (μία νίκη με 3-0 σετ και δύο ήττες στις λεπτομέρειες) ισοβαθμώντας στην κατάταξη.

Ο κεντρικός του Παναθηναϊκού Παναγιώτης Πελεκούδας είπε για το ματς:«Είμαστε σε καλή κατάσταση και αυτό το δείξαμε και στον αγώνα με την Κομοτηνή. Και οι δύο ομάδες θέλουν τους βαθμούς. Ο αγώνας με τον Ηρακλή έχει διαφορετικό βαθμό δυσκολίας. Ο αντίπαλος μας προέρχεται από δύο ήττες με 3-2 σετ και μάλιστα με δυνατούς αντιπάλους. Με τον Ηρακλή έχω πανηγυρίσει ένα πρωτάθλημα και ένα κύπελλο και έχω τις καλύτερες αναμνήσεις αλλά ο Παναθηναϊκός είναι η ομάδα μου και θέλω πολύ να πάρουμε τη νίκη».

“Έλιωσε” τον Ολυμπιακό στο καμίνι της Λεωφόρου!
“Έλιωσε” τον Ολυμπιακό στο καμίνι της Λεωφόρου! 1.185 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Διαιτητές: Θεμελής, Γεωργιάδης, Παρατηρητής: Αντωνούλης, Επόπτες: Γιώγιου, Δρανίτσας, Γραμματεία: Παπαδοπούλου.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.