ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπήκε σε φουλ ρυθμούς ο Γιόχανσον, αποφόρτιση για Μακέντα και Βέργο

Ο Ματίας Γιόχανσον επέστρεψε στο κανονικό πρόγραμμα, ενώ οι Μακέντα και Βέργος έκαναν αποφόρτιση.

Μπήκε σε φουλ ρυθμούς ο Γιόχανσον, αποφόρτιση για Μακέντα και Βέργο

Ο Ματίας Γιόχανσον επέστρεψε, όπως άλλωστε αναμενόταν, σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων, βγάζοντας δίχως προβλήματα το πρόγραμμα του Σαββάτου.

Ο Σουηδός αμυντικός, μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του έκαναν ασκήσεις φυσικής κατάστασης και αγωνιστικά παιχνίδια, με τους Μουνιέ και Κολοβέτσιο να συνεχίζουν τη θεραπεία, τους Μακέντα – Βέργο να ακολουθούν πρόγραμμα αποφόρτισης και τον Σωκράτη Διούδη να λείπει με άδεια.

Οι «πράσινοι» ανανεώνουν το ραντεβού τους για το απόγευμα της Δευτέρας στις 17:00, καθώς αύριο τους έχει δοθεί ρεπό, ελλείψει αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Πώς θα παίζει ο Παναθηναϊκός του Ντιέγκο Αλόνσο: Οι 3 διαφορές του με Τερίμ και Γιοβάνοβιτς
Πώς θα παίζει ο Παναθηναϊκός του Ντιέγκο Αλόνσο: Οι 3 διαφορές του με Τερίμ και Γιοβάνοβιτς 8.397 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.