ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νοκ άουτ με κάταγμα ο Κουλιμπαλί!

Κάταγμα έδειξαν οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Ουσμάν Κουλιμπαλί, ο οποίος θα επανέλθει στην αγωνιστική δράση τον Ιανουάριο.

Νοκ άουτ με κάταγμα ο Κουλιμπαλί!

Άτυχος στάθηκε ο Ουσμάν Κουλιμπαλί, ο οποίος χτύπησε στον αγκώνα λίγο πριν το τέλος της σημερινής προπόνησης, μεταβαίνοντας άμεσα στο νοσοκομείο Υγεία για εξετάσεις.

Εκεί διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί ρωγμώδες κάταγμα στην μεσότητα της ωλένης, με συνέπεια να του τοποθετηθεί νάρθηκας στο άνω του αγκώνα και τον ποδοσφαιριστή να τίθεται εκτός επιλογών του Δώνη για τις επόμενες έξι εβδομάδες.

Πλέον, ο Έλληνας τεχνικός θα περιμένει την επιστροφή του δεξιού μπακ από το Μάλι, η οποία καλώς εχόντων των πραγμάτων υπολογίζεται στις πρώτες ημέρες του νέου έτους.

Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί
Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί 5.108 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.