ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Εuroleague: Tο πήραν απόφαση και… αλλάζoυν παρκέ! (pic)

Μπήκαν στη διαδικασία έπειτα από παράπονα.

Εuroleague: Tο πήραν απόφαση και... αλλάζoυν παρκέ! (pic)

Η Γκραν Κανάρια πήρε την απόφαση να αρχίσει τις εργασίες για την αντικατάσταση του παρκέ στο γήπεδό της, έπειτα από παράπονα που εκφράστηκαν από την συνδικαλιστική ένωση παικτών της διοργάνωσης (ΕLPA).

Το παρκέ της ισπανικής ομάδας αποτελούσε… παγίδα για αρκετούς παίκτες, με τελευταίο… θύμα τον Σκότι Ουίλμπεκιν, με την ELPA να ενημερώνει ότι βρίσκεται ήδη σε επαφή με την Ευρωλίγκα ώστε να επιληφθεί άμεσα του ζητήματος.

«Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι βρισκόμαστε σε επικοινωνία με την EuroLeague προκειμένου να αντικατασταθεί το γλιστερό παρκέ στην Γκραν Κανάρια Αρίνα. Αυτό το παρκέ ΔΕΝ ταιριάζει στο κορυφαίο ευρωπαϊκό επίπεδο (ή οποιοδήποτε επαγγελματικό επίπεδο)» ανέφερε χαρακτηριστικά στην τοποθέτησή της.

Πρόβλημα με Χεζόνια!
Πρόβλημα με Χεζόνια! 6.555 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Έτσι, η Γκραν Κανάρια θα εμφανιστεί με διαφορετικό παρκέ στην επόμενη εντός έδρας ευρωπαϊκή της αναμέτρηση, κόντρα στη Μπάγερν Μονάχου.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...