ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Πεδίο μάχης τα Εξάρχεια – «Βροχή» από μολότοφ (vid)

Οι φωτιές έχουν σχηματίσει πύρινα οδοφράγματα στη μέση του δρόμου.

Πεδίο μάχης τα Εξάρχεια - «Βροχή» από μολότοφ (vid)

Σε πεδίο μάχης έχουν μετατρέψει κουκουλοφόροι τα Εξάρχεια που πετούν μολότοφ προς τους αστυνομικούς ακόμη και από ταράτσες. Οι φωτιές έχουν σχηματίσει πύρινα οδοφράγματα στη μέση του δρόμου, ενώ μέσα στις φλόγες ρίχνουν εύφλεκτα υλικά για να φουντώσουν τη φωτιά.

Η ρίψη μολότοφ συνοδεύεται και με πετροπόλεμο.

Επίθεση κουκουλοφόρων με μολότοφ και μέσα από το Πολυτεχνείο

Φουλάρει για το μπαμ: Μυθική πρόταση σε Μάικ Τζέιμς
Φουλάρει για το μπαμ: Μυθική πρόταση σε Μάικ Τζέιμς 212.479 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στο μεταξύ από το κτίριο Αβέρωφ όπου πραγματοποιούσαν κατάληψη βγήκαν περίπου 30 άτομα και πραγματοποίησαν επίθεση προς τις αστυνομικές δυνάμεις, ενώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1 η ΕΛΑΣ κάνει λόγο για οργανωμένο σχέδιο βίας.

Πηγή: enikos.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...