ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παπαγιάννης: «Θέλουμε πολύ τη νίκη στο ντέρμπι»

Το blog του Γιώργου Παπαγιάννη στον ΕΣΑΚΕ για το αυριανό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚ.

Παπαγιάννης: «Θέλουμε πολύ τη νίκη στο ντέρμπι»

Αναλυτικά:

Η εικόνα μας στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα με την Εφές ήταν κακή. Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά για αυτό το παιχνίδι, παρά μόνο να δούμε τα λάθη μας και να μην τα επαναλάβουμε στη συνέχεια. Οι αγωνιστικοί ρυθμοί, μάς επιβάλουν να κοιτάζουμε πάντα το επόμενο παιχνίδι, το οποίο μάλιστα είναι πάρα πολύ δύσκολο και εξίσου σημαντικό.

Για δεύτερη φορά μέσα σε 10 μέρες υποδεχόμαστε τον Ολυμπιακό. Στο ματς της Ευρωλίγκας παρουσιάσαμε το καλό μας πρόσωπο για ένα ημίχρονο, κάνοντας στο παρκέ όλα όσα μάς είχε ζητήσει ο προπονητής. Είναι πολύ σημαντικό να παρουσιάσουμε ανάλογη εικόνα από την αρχή της αυριανής αναμέτρησης.

Ο Ολυμπιακός αναμένεται να παρουσιαστεί ακόμα καλύτερος, γεγονός που θα πρέπει να προσέξουμε ιδιαίτερα. Θέλουμε πολύ τη νίκη στη μάχη για την κατάκτηση της πρώτης θέσης της κανονικής περιόδου και θεωρώ πως με τη στήριξη του κόσμου μας μπορούμε να τα καταφέρουμε, αρκεί να παρουσιαστούμε σοβαροί και συγκεντρωμένοι από το πρώτο λεπτό.

Πρόβλημα με Χεζόνια!
Πρόβλημα με Χεζόνια! 6.698 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...