ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Πέρασε «αέρα» από τον Κορυδαλλό ο Παναθηναϊκός!

Τα φίνα κορίτσια του βόλεϊ δεν συνάντησαν αντίσταση στον Κορυδαλλό, επικρατώντας με 3-0 σετ της Αρτέμιδος.

Πέρασε «αέρα» από τον Κορυδαλλό ο Παναθηναϊκός!

Ασταμάτητη η ομάδα βόλεϊ γυναικών του Παναθηναϊκού, η οποία πέρασε με άνεση από την έδρα της Αρτέμιδος Κορυδαλλού με 3-0 σετ, για την πέμπτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Pre League.

Τα πράγματα φάνηκαν πως θα κυλήσουν από το πρώτο σετ, με τις πράσινες να το κατακτούν με 25-7. Στο δεύτερο συνάντησαν μεγαλύτερη αντίσταση αλλά το «καθάρισαν» κι αυτό με σκορ 25-19, ολοκληρώνοντας τη δουλειά στο τρίτο σετ, παίρνοντας «καθαρή» νίκη στον Κορυδαλλό!

Τα σετ: 0-3 (7-25, 19-25, 22-25)

Να «τελειώσει» την υπόθεση πρόκριση
Να «τελειώσει» την υπόθεση πρόκριση 400 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...