Ποδόσφαιρο

Βασικός με την Αλβανία αλλά άτυχος λόγω…. Μαβράι ο Κάτσε! (vid)

Ο Εργκούς Κάτσε πήρε θέση βασικού στο παιχνίδι της Αλβανίας με τη Σκωτία, αλλά... δεν πρόλαβε να χαρεί τη συμμετοχή του.

Ο Εργκούς Κάτσε πιστοποίησε την εξαιρετική του παρουσία στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο και ιδίως το φοβερό γκολ που πέτυχε, εξαργυρώνοντάς το με θέση στη βασική σύνθεση της εθνικής Αλβανίας στο ματς με τη Σκωτία.

Πάντως, ο μέσος του τριφυλλιού δεν πρόλαβε να το χαρεί, καθώς στο 27ο λεπτό αντικαταστάθηκε αναγκαστικά (για λόγους τακτικής) από τον Ισμαίλι. Ο λόγος; O συμπαίκτης του στην Εθνική Αλβανίας και παίκτης του Άρη, Μεργκίμ Μαβράι, αντίκρισε την κόκκινη για αντιαθλητική συμπεριφορά στον Κρίστι, αφήνοντας την ομάδα με παίκτη λιγότερο, με τον Κάτσε να την… πληρώνει, βγαίνοντας εκτός ώστε να μπει στο ματς ο αμυντικός, Ισμαΐλι.

Γενικά, η Αλβανία πέρασε… εφιαλτικό βράδυ, βλέποντας την ομάδα του Μακ Λις να πιστοποιεί από νωρίς την υπεροχή της και να φτάνει σε άνετη επικράτηση με 4-0 (δύο γκολ ο Φόρεστ, από ένα οι Φλέτσερ και Φρέζιερ), η οποία τη βάζει στο κόλπο της πρωτιάς στον τρίτο όμιλο του Nations League.

Exit mobile version