ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΌΣ (18:00 -COSMOTESPORTS4, PANATHINAIKOS24.GR)

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Νίκη στο ντέρμπι και… ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Ολυμπιακό (18:00) για την 6η αγωνιστική της basket league και θέλει νέα νίκη επί του αιωνίου αντιπάλου, έπειτα απ' αυτή στην Ευρωλίγκα, την περασμένη Παρασκευή.

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Νίκη στο ντέρμπι και... ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Ολυμπιακό (18:00) για την 6η αγωνιστική της basket league και θέλει νέα νίκη επί του αιωνίου αντιπάλου, έπειτα απ’ αυτή στην Ευρωλίγκα, την περασμένη Παρασκευή.

Στο κατάμεστο ΟΑΚΑ οι “πράσινοι” θέλουν μια ακόμη επικράτηση επί των “ερυθρόλευκων”. Μια επικράτηση που μπορεί να κρίνει πολλά για το πλεονέκτημα έδρας στο πρωτάθλημα, αλλά και να δώσει ψυχολογική ώθηση, μετά την κάκκιστη εμφάνιση στην Πόλη και τη βαριά ήττα από την Εφές. Το “τριφύλλι” θέλει να ξεκινήσει μια αντεπίθεση και τι καλύτερο από το να γίνει αρχή με νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ο Τσάβι Πασκουάλ είχε όλους τους παίκτες του διαθέσιμους, χωρίς να προκύψει κάποια απώλεια της τελευταίας στιγμής, με αποτέλεσμα οι «πράσινοι» να κατεβαίνουν πλήρεις στο ντέρμπι αύριο.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 48.128 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το παιχνίδι θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το cosmotesports4 και φυσικά θα υπάρξει LIVE ενημέρωση από το panathinaikos24.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.