Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού περιμένουν πως και πως τη νέα… μεταγραφή.

Μπορεί από πολλούς να περνάει στα ψιλά, αλλά η πραγματικότητα είναι ότι πρόκειται για ποδοσφαιριστή που έχει ανάγκη η ομάδα. Αναφερόμαστε, φυσικά, στον Ομρι Άλτμαν. Τον ποδοσφαιριστή που θα αποτελέσει μια νέα… μεταγραφή τον Ιανουάριο και θα ενισχύσει την προσπάθεια που κάνει φέτος το τριφύλλι.

Ο Ισραηλινός που υπέστη ρήξη χιαστών στο ντέρμπι της περασμένης περιόδου με τον Ολυμπιακό, στις 4 Μαρτίου είναι από τους πιο άτυχους ποδοσφαιριστές. Φέτος, δεν έχει επανέλθει ακόμα, αλλά βρίσκεται στην τελική ευθεία. Ηδη, έχει αρχίσει προπονήσεις μαζί με τους συμπαίκτες του, σε πιο χαλαρούς ρυθμούς, ενώ συμμετέχει και στα διπλά.

Ο Άλτμαν θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί τον Ιανουάριο και ο Γιώργος Δώνης θα του δώσει τα πρώτα λεπτά συμμετοχής. Είναι δεδομένο ότι θα βοηθήσει και θα δώσει μια επιπλέον λύση στην μεσοεπιθετική γραμμή της ομάδας. Άλλωστε, μιλάμε για παίκτη έμπειρο, ποιοτικό που θα λύσει τα χέρια του προπονητή της ομάδας, με δεδομένο, μάλιστα, ότι οι «πράσινοι» δεν μπορούν να κάνουν και πάρα πολλά σε ό, τι έχει να κάνει με την ενίσχυση. Κι αυτό διότι, λόγω της απαγόρευσης, μπορούν να αποκτήσουν έναν Έλληνα άνω των 23 ετών και απεριόριστους κάτω από τη συγκεκριμένη ηλικία.