ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Πασκουάλ: “Πήρε την ομάδα στα χέρια του ο Παππάς”

Για τη νίκη επί του Ολυμπιακού και την εξαιρετική απόδοση του Νίκου Παππά μίλησε ο Τσάβι Πασκουάλ.

Πασκουάλ:

Για τη νίκη επί του Ολυμπιακού και την εξαιρετική απόδοση του Νίκου Παππά μίλησε ο Τσάβι Πασκουάλ.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Cosmote TV: «Σε αυτή την περίοδο δεν παίξαμε καλά κόντρα στην Εφές, όμως παίξαμε καλύτερα τώρα και πήραμε την διαφορά. Δεν είμαι ικανοποιημένος από τα τρίποντα. Πρέπει να συνεχίσουμε με αυτό τον τρόπο.

Είναι ξεκάθαρο ότι όπως πήγε το παιχνίδι το παιχνίδι με την Εφές έπρεπε να πάρουμε τη νίκη. Τώρα πρέπει να εστιάσουμε στην Μπαρτσελόνα θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας όπως σήμερα. Μας δίνει μεγάλη ενέργεια. Πιστεύω στην ομάδα πάρα πολύ και αυτό θα μας βοηθήσει για τα επόμενα παιχνίδια να είμαστε στη σωστή κατεύθυνση.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 40.473 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πολλές φορές γίνεται λόγος για το ποιος είναι σε καλή κατάσταση και ποιος όχι και αυτό δεν έχει νόημα. Ο Παππάς δεν έπαιξε πολύ καλά στα τελευταία παιχνίδια. Αυτό συμβαίνει. Ο Νίκος έπαιξε πολύ καλά και πήρε την ομάδα στα χέρια του και έπαιξε εξαιρετικά. Πρέπει να τον συγχαρούμε. Αυτό το κάνουμε όλοι μαζί και πρέπει να προχωρήσουμε».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...