ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Αντετοκούνμπο: “Να γίνουμε καλύτερoι και στα εκτός έδρας ματς”

Στην ανάγκη ο Παναθηναϊκός να βελτιωθεί στις εκτός έδρας αναμετρήσεις στάθηκε ο Θανάσης Αντετοκούνμπο μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού.

Αντετοκούνμπο:

Στην ανάγκη ο Παναθηναϊκός να βελτιωθεί στις εκτός έδρας αναμετρήσεις στάθηκε ο Θανάσης Αντετοκούνμπο μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού.

Ο φόργουορντ του Παναθηναϊκού είπε στην κάμερα της Cosmote TV: «Ήταν όλα μαζί που βοήθησαν για τη νίκη. Μπήκαν και οι βολές και τα τρίποντα.

Είναι πολύ δύσκολο να παίζουμε εκτός έδρας, αλλά πρέπει να καταλάβουμε ως ομάδα ότι πρέπει να γίνουμε καλύτεροι, να χτίσουμε πάνω σε αυτές τις νίκες. Πρέπει να δείξουμε ότι δεν έχουμε όριο και να εμφανιστούμε καλύτεροι».

Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως
Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως 60.644 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.