Καλησπέρα σας!

Η προετοιμασία μας φτάνει σιγά σιγά προς το τέλος της, καθώς στις 9 Δεκεμβρίου αρχίζει το πρωτάθλημα της Α2 πόλο, με τον στόχο μας να είναι, όπως έχω ξαναγράψει, σαφής και συγκεκριμένος. Η άνοδος στην πρώτη κατηγορία.

Τις περασμένες εβδομάδες παίξαμε αρκετά δυνατά φιλικά κόντρα σε ομάδες της Α1, όπου δείξαμε αρκετά καλό πρόσωπο, ανταποκρινόμενοι στις απαιτήσεις που υπήρχαν τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση. Το πρόσημο από αυτές τις δοκιμασίες ήταν θετικό, κατά τη γνώμη μου.

Στην προπόνηση έχουμε μπει σε πιο εξειδικευμένες ασκήσεις, που αφορούν την τακτική προετοιμασία και τις ειδικές καταστάσεις σε άμυνα και επίθεση, όπως είναι οι άμυνες με παίκτη λιγότερο και οι επιθέσεις με παίκτη παραπάνω.

Πλέον, μετράμε αντίστροφα για την πρεμιέρα μας στο πρωτάθλημα, η οποία θα λάβει χώρα στο Ηράκλειο, κόντρα στον ΟΦΗ. Περιμένω έναν απαιτητικό αγώνα, λόγω του ταξιδιού αλλά και του αντιπάλου, καθώς θα παρουσιάσει μια εντελώς διαφορετική ομάδα σε σχέση με πέρσι, η οποία όμως θα κάνει τα πάντα για να μας βάλει δύσκολα.

Θεωρώ ότι είμαστε σε αρκετό επίπεδο και πως στην πρεμιέρα θα παρουσιάσουμε μια εικόνα που ανταποκρίνεται στις δυνατότητές μας. Σε γενικό επίπεδο όλα βαίνουν καλώς τόσο σε αγωνιστικό, όσο και σε διοικητικό επίπεδο. Η νέα διοίκηση πραγματοποιεί εξαιρετική προσπάθεια ώστε να τακτοποιηθεί το σωματείο και να μας παρέχει όλα όσα χρειαζόμαστε για να πετύχουμε τους στόχους μας.