ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Η καλύτερη εμφάνιση του Νίκου Παππά με τα πράσινα

Ο Νίκος Παππάς ήταν ο MVP του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ στη νίκη επί του Ολυμπιακού, σημειώνοντας προσωπικό ρεκόρ στην Basket League.

Η καλύτερη εμφάνιση του Νίκου Παππά με τα πράσινα

Ο Νίκος Παππάς ήταν εξαιρετικός το βράδυ της Κυριακής στο ΟΑΚΑ, παίρνοντας από το… χεράκι την ομάδα του και οδηγώντας τη στη νίκη με 79-70 επί του Ολυμπιακού.

Ο Έλληνας γκαρντ σημείωσε 24 πόντους και αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ του Παναθηναϊκού, με τη στατιστική να αναφέρει ότι πραγματοποίησε την καλύτερή του βραδιά με την «πράσινη» φανέλα στο πρωτάθλημα. Οι 25 πόντοι που συγκέντρωσε στο index rating ήταν η καλύτερη συγκομιδή στις 141 εμφανίσεων που έχει πραγματοποιήσει με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ στη διοργάνωση.

Αναλυτικά η αναφορά του ΕΣΑΚΕ:

Ο Νίκος Παππάς έκανε το πιο παραγωγικό παιχνίδι του στη φετινή Betshop Basket League έχοντας 24 πόντους και 25 βαθμούς στο ranking. Οι προηγούμενες καλύτερες επιδόσεις του ήταν οι 15 πόντοι και οι 20 βαθμοί στο ματς με το Λαύριο Aegean Cargo. 24 πόντους είχε και στο περσινό εντός έδρας ματς με την ομάδα της λαυρεωτικής όμως στατιστικά το αποψινό παιχνίδι ήταν απλά το καλύτερο φετινό του διεθνή γκαρντ αλλά το καλύτερο των 141 εμφανίσεων του με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ στην Betshop Basket League.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 53.558 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αυτό δείχνουν οι 25 βαθμοί του στο ranking, επίδοση που είναι η κορυφαία της καριέρας του με τους “πράσινους” από την περίοδο 2013-14 όταν μετακινήθηκε στο ΟΑΚΑ από τον Πανιώνιο. Πιο κοντά στην αποψινή επίδοση του είχε βρεθεί στη σεζόν 2014-15 όταν είχε τρεις φορές 24 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης, με τον Άρη εντός κι εκτός έδρας και στο ματς του Ρεθύμνου.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...