ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η απόφαση του Δώνη για το ρόστερ: Ποιοι παίκτες θα πάρουν ευκαιρίες

Άνοιγμα του ροτέισον και περισσότερες ευκαιρίες στους παίκτες οι οποίοι δεν έχουν αρκετά λεπτά συμμετοχής στα πόδια τους, αφορά το πλάνο του Γιώργου Δώνη ενόψει του δεύτερου μισού της σεζόν.

Η απόφαση του Δώνη για το ρόστερ: Ποιοι παίκτες θα πάρουν ευκαιρίες

Ο Παναθηναϊκός οδεύει προς την ολοκλήρωση του πρώτου μισού της σεζόν, έχοντας πάρει αρκετά θετικά αποτελέσματα, τα οποία ήρθαν μέσω της καλής ομαδικής δουλειάς αλλά και από την ανάδειξη ορισμένων πρωταγωνιστών.

Οι «πράσινοι» ξεπέρασαν τον «σκόπελο» των τριών συνεχόμενων ντέρμπι και πλέον έχουν μπροστά τους άλλα πέντε -εξίσου απαιτητικά- ματς μέχρι την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος, με τον Γιώργο Δώνη και το επιτελείο του να έχουν λάβει ήδη ορισμένες αποφάσεις σχετικά με τη διαχείριση του «πράσινου» δυναμικού από εδώ και στο εξής.

Ο Έλληνας κόουτς έχει χρησιμοποιήσει ήδη 24 ποδοσφαιριστές στα πρώτα δέκα ματς του πρωταθλήματος, ωστόσο ορισμένοι παίκτες δεν έχουν πάρει αρκετά λεπτά συμμετοχής. Κάτι που αναμένεται να συμβεί στο άμεσο μέλλον, για δύο λόγους. Πρώτον, επειδή με τα υπάρχοντα δεδομένα φαίνεται δύσκολο να γίνει κάποια μεταγραφή τον Ιανουάριο και έπειτα, λόγω της επιθυμίας των Δώνη – Νταμπίζα στο να έχουν ξεκάθαρη εικόνα σχετικά με όσους απαρτίζουν το φετινό ρόστερ, ενόψει καλοκαιριού.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.518 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Έτσι, από εδώ και στο εξής φαίνεται ότι θα δούμε περισσότερο… Εμμανουηλίδη, Βέργο, Στάικο, Τζανδάρη και όλους όσοι δεν είχαν πάρει αρκετές ευκαιρίες ή λεπτά συμμετοχής από τον Δώνη, ο οποίος θέλει να εκμεταλλευτεί στο έπακρο τις δυνατότητες του ρόστερ και να λάβει εκ νέου… feedback ενόψει καλοκαιριού, περιμένοντας να δει ποιοι εξ αυτών θα εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες που θα τους δοθούν.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.