Ο Παναθηναϊκός οδεύει προς την ολοκλήρωση του πρώτου μισού της σεζόν, έχοντας πάρει αρκετά θετικά αποτελέσματα, τα οποία ήρθαν μέσω της καλής ομαδικής δουλειάς αλλά και από την ανάδειξη ορισμένων πρωταγωνιστών.

Οι «πράσινοι» ξεπέρασαν τον «σκόπελο» των τριών συνεχόμενων ντέρμπι και πλέον έχουν μπροστά τους άλλα πέντε -εξίσου απαιτητικά- ματς μέχρι την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος, με τον Γιώργο Δώνη και το επιτελείο του να έχουν λάβει ήδη ορισμένες αποφάσεις σχετικά με τη διαχείριση του «πράσινου» δυναμικού από εδώ και στο εξής.

Ο Έλληνας κόουτς έχει χρησιμοποιήσει ήδη 24 ποδοσφαιριστές στα πρώτα δέκα ματς του πρωταθλήματος, ωστόσο ορισμένοι παίκτες δεν έχουν πάρει αρκετά λεπτά συμμετοχής. Κάτι που αναμένεται να συμβεί στο άμεσο μέλλον, για δύο λόγους. Πρώτον, επειδή με τα υπάρχοντα δεδομένα φαίνεται δύσκολο να γίνει κάποια μεταγραφή τον Ιανουάριο και έπειτα, λόγω της επιθυμίας των Δώνη – Νταμπίζα στο να έχουν ξεκάθαρη εικόνα σχετικά με όσους απαρτίζουν το φετινό ρόστερ, ενόψει καλοκαιριού.

Έτσι, από εδώ και στο εξής φαίνεται ότι θα δούμε περισσότερο… Εμμανουηλίδη, Βέργο, Στάικο, Τζανδάρη και όλους όσοι δεν είχαν πάρει αρκετές ευκαιρίες ή λεπτά συμμετοχής από τον Δώνη, ο οποίος θέλει να εκμεταλλευτεί στο έπακρο τις δυνατότητες του ρόστερ και να λάβει εκ νέου… feedback ενόψει καλοκαιριού, περιμένοντας να δει ποιοι εξ αυτών θα εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες που θα τους δοθούν.